Dėl vairavimo išgėrus A. Rimiškis policijai įkliuvo prie Šiaulių. Dainininkas tikina, kad automobilio nevairavo, o į koncertą vyko sėdėdamas ant galinės sėdynės.

A.Rimiškio ir kompanijos kelionė į koncertą baigėsi tik išvykus iš Šiaulių.

Pasak pareigūnų, pamatęs priešais stovinčius pareigūnus automobilis „Renault Espace“ staigiai metėsi į šalikelę ir sustojo.

Teisėsaugininkai teigia, kad pro žiūronus matė, kad pro vairuotojo dureles išlipo A. Rimiškis. Jis atvėrė variklio dangtį, tuomet apėjo automobilį ir atidarė bagažinę, iš kurios išlaipino žmogų.

Priėjus pareigūnams A.Rimiškis teigė, kad nevairavo automobilio, o vairuotoju prisistatė vyriškis, kuris išlipo iš bagažinės.

„Suprantu, jei būčiau vairavęs, jei būtumėte mane sustabdę", - gynėsi A.Rimiškis.

Jis teigė, kad važiuojant keturiese pasijuto degėsių kvapas, todėl automobilis staigiai sustojo. Iš bagažinės, pasak jo, buvo paimtas vanduo, o ne išlaipintas žmogus.

Policijos neįtikino paaiškinimai, o alkoholio matuoklis nustatė vidutinį girtumą - A.Rimiškis įpūtė 1,89 promiles alkoholio.

Jam surašytas protokolas dėl vairavimo išgėrus. Dėl bausmės spręs teismas. Dainininkui gresia kelių tūkstančių litų bauda ir vairuotojo pažymėjimo netektis 2-3 m.

„Neveltui yra toks posakis: stipriems žmonėms - sunkūs išbandymai. Jau ko netrūksta, tai netrūksta man gyvenime. Kai nesiseka, tai nesiseka“, - kalbėjo A. Rimiškis.

Dainininkas viliasi, kad teisme įrodys, jog automobilio nevairavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją