Visuose įmonės filialuose bus organizuojami specialistų susitikimai su gyventojais, vairavimo mokymo įstaigų atstovais, rengiami „bandomieji“ egzaminai, diskutuojama apie saugesnį, kultūringesnį vairuotojų ir pėsčiųjų elgesį kelyje.

„Tikimės, kad šie susitikimai bus abipusiai naudingi. Mūsų specialistai pasirengę atsakyti į lankytojams rūpimus klausimus, pristatyti veiklos naujoves. Mums taip pat svarbi gyventojų nuomonė, tad tikimės išgirsti konstruktyvių pasiūlymų, kaip galėtume geriau, atsižvelgdami į gyventojų lūkesčius, organizuoti savo veiklą“, – sakė „Regitros“ generalinis direktorius Dalius Prevelis.

Atvirų durų dienų renginiai vyks „Regitros“ padaliniuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Utenoje, Marijampolėje, Alytuje, Tauragėje, Telšiuose ir Mažeikiuose. Renginiai tęsis iki balandžio 14 d.

Gyventojai, pageidaujantys dalyvauti renginiuose, kviečiami iš anksto užsiregistruoti įmonės informacijos telefonu 8 700 55 151.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)