Kovo 28-29 d. lietuvių dizainerių duetas „A&V“ Tokijuje susirinkusiai publikai pristatys išlavintam skoniui būdinga prabanga pasižyminčias rankines-knygas.

Iš 40-ies Europos dizainerių lietuvių duetas žada išsiskirti originaliųjų rankinių-knygų kolekcija. Joje Sarto, Šekspyro, Puškino, Tolstojaus, Čechovo kūrybos šedevrai, tūkstantmečius nesikeičiančios Biblijos vertybės, „A&V“ meistrų rankose įgavusios vienetinių preciziško dizaino rankinių iš verstos odos pavidalą.

A&V rankinė knyga

Tai aukščiausio lygio šiuolaikinės mados prabangos pavyzdys, kurį pripažino ne vienas tarptautinis mados leidinys. Naują „A&V“ talento išraišką dabar turės galimybę pačiupinėti ir japonai. Ilgaamžės vertybės ir moderni jų pateikimo forma – toks yra dabartinės mados kelias į ateitį, kuriuo sėkmingai savo prekės ženklą veda dizaineriai Vida Simanavičiūtė ir Aleksandras Pogrebnojus.

Aleksandras Pogrebnojus ir Vida Simanavičiūtė

Universalios, vidutinio dydžio, stačiakampės „A&V“ rankinės-knygos dera prie skirtingų įvaizdžių, tinka dėvėti įvairiomis aplinkybėmis, neįpareigoja, tačiau palieka subtilaus, įsimintino skonio žymę su tam tikra potekste – dėmesys detalei, o per šią - asmenybei.

„Galime drąsiai pasidžiaugti, kad klientai, vilkėdami „A&V“ drabužiais užsienyje, sulaukia komplimentų. Jie pataiko į kontekstą, nesijaučia kaip baltos varnos. O mūsų sukurti aksesuarai sudėlioja visus taškus ant i“, – su malonumu prasitaria tiek Rytų, tiek Vakarų rinkai sėkmingai įtinkantis duetas.

A&V rankinė knyga
A&V rankinė knyga
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją