„Seniai ne paslaptis, kad po to, kai laimėjau „Euroviziją“ mano gyvenimas pasikeitė iš esmės. Aš beprotiškai daug keliauju, koncertuoju ir visai neturiu laiko sau, tačiau labai stengiausi ir man pagaliau pavyko įžvelgti teigiamų tokio tempo pusių – susiradau gyvenimo draugę. Mūsų santykiai su ja idealūs, nes.. mes retai matomės. Kai grįžtu namo ir mes susutinkame, būname tiesiog pernelyg vienas kito pasiilgę, kad dėl kažko pyktumėmės. Taip išsaugome gerus santykius", - DELFI telefonu laimingų santykių paslaptis vardino puikiai ne tik Europoje žinomas atlikėjas.

Dainininkas neslepia, jog nukeliavęs svetur jis stengiasi neužsidaryti tarp keturių sienų: "Kai nukeliauju į kokią šalį, stengiuosi kuo daugiau laiko praleisti ne koncertų salėje, o stebėdamas žmones ir miestus. Tiesą pasakius, pastaruoju metu gana prastai maitinuosi, todėl atsimindamas lietuvių svetingumą tikiuosi būti sočiai sočiai pamaitintas“ – nuoširdžiai nusijuokia A. Rybakas.

Išskirtiniame interviu DELFI 2009 m. „Eurovizijos“ laimėtojas pasakojo labiausiai pasiilgęs ramybės, todėl dabar renkasi koncertus mažesnių miestų jaukiuose klubuose, nes juose nesijaučia žvaigžde ir gali akis į akį pabendrauti su publika. Tačiau tokio svarbaus įvykio, kaip jo gyvenimą pakeitusi „Eurovizija“, sako niekuomet nepamiršiąs. Todėl atlikėjas kasmet stebi, kas dalyvauja, kas pasikeitė į gerą ar į blogą. Ir, žinoma, stebi naujus talentus.

„Tokių konkursų, kaip „Lietuvos balsas“, manau reikia kuo daugiau – kaip kitaip jauni talentai parodys savo galimybes? Juolab, be jokių išankstinių komisijos nusiteikimų, o tik klausant kūrinio atlikimo? Čia kaip aš buvau „Eurovizijoje“ ir pasikartosiu, mielai savo kūrinį būčiau atlikęs be šokėjų, bet scenai reikėjo vaizdo. Man nereikia vaizdo, aš noriu girdėti dainuojantį žmogų, man svarbiausia jo balsas. Todėl „Lietuvos balse“ dalyvausiu su didžiuliu pasimėgavimu ir net neabejoju, jog būsiu kažkuo naudingas. Be abejo, jau sakiau, jog labai laukiu sočių ir skanių vaišių – pažiūrėkite koks aš kūdas – juokaudamas pokalbį baigia A. Rybakas ir kviečia pasimatyti "Lietuvos balso" finale per šv.Velykas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją