Visi trokšta, kad būtumėte lyderis. Deja, savaitės viduryje reikalai pasisuks į blogesnę pusę, o harmonija virs širdgėla. Atidžiai parinkite žodžius, jei norite išsaugoti ramybę. Savaitgalį pasirenkite viskam. Tai pirmosios veiksmo-meilės-komedijos filmo scenos, ir jūs – pagrindinė žvaigždė.

Jautis

Savaitės pradžioje apims pagunda įsitvirtinti ir niekur nesitraukti, bet tai, ko jums reikia iš tikrųjų - tai atsitraukti ir vietoje to panaudoti savo žymųjį draugiškumą. Kas sakė, kad būti nerūpestingam nėra lengva? Jūs natūralūs. Šis nešališkumas ir geraširdiškumas savaitės viduryje padidins jūsų populiarumą, ir nenustebkite, jei būtent jūs tapsite flirto objektu. Savaitės pabaigoje ir savaitgalį jus nuneš meilės sparnai. Nebijokite save palepinti.

Dvyniai

Savaitės pradžioje neturėsite labai daug ūpo, bet neleiskite laiko grauždamiesi ir būdami blogos nuotaikos. Šiek tiek pabūkite vieni – jums netrūksta kūrybingumo, kad puikiai praleistumėte laiką vienatvėje ir ramybėje. Jūsų visuomeniškumas grįš savaitės viduryje, kai kelyje pasitaikys neplanuotos ir netikėtos linksmybės. Suraskite spontaniškus draugus prisijungti prie jūsų – arba dar geriau, pakvieskite kažką ypatingą eiti kartu. Jūsų dabartinis pasitikėjimas savimi yra verčiantis iš koto. Savaitgalį apribokite savo išlaidas.

Vėžys

Savaitės pradžioje sulėtinkite tempą. Laikas perjungti žemesnę pavarą ir pasigrožėti kraštovaizdžiu (o ypač tais nuostabiais žmonėmis metaforiniame kelio pakraštyje). Mylėsite ir būsite mylimi, savaitės pirmojoje pusėje pasieksite tikrą emocinį crescendo. Savaitės vidurys – daug žadantis ir įspūdingas. Būsite lyderiais, o kiti, tiek seni, tiek nauji draugai, dalyvaus bet kokiame jūsų plane, kokį tik sugalvosite. Savaitgalį žmonių aplink sumažės. Kiti žmonės gali būti irzlūs, ir geriau bus, jei tiesiog jų vengsite. Galbūt vakarienė vienam?

Liūtas

Kaip ir dauguma žmonių, meile buvote nusivylę daugiau nei vieną kartą. Susitikite su draugais, kurie dabar taip pat jaučiasi vieniši, ir pasidalinkite savo istorija. Šios savaitės meilės gyvenimas bus gausus įvykių. Poros patirs dar anksčiau nepatirtų jausmų. Tai tinkamas laikas atviram pokalbiui, kuris apibrėš jūsų santykius, todėl rimtai apgalvokite, ką norite pasakyti. Vienišiams: savaitgalis bus palankus lengvabūdiškam flirtui. Niekuo rimtu tai nevirs, tiesiog bus smagu.

Mergelė

Geriausi ryšiai užmezgami per draugus. Ar sakėte jiems, ko ieškote? O galbūt patys galite padėti tiems, kurie dabar ieško meilės? Šią savaitę būkite budrūs ir dairykitės meilės galimybių sau bei kitiems. Kažkas, kas nepatinka jums, bus idealus draugei. Jei dabar patys ieškote kažko, įsitikinkite, kad tai tikrai tas žmogus – ne visa gali būti taip gražu, kaip atrodo. Savaitgalį užplūs pasitikėjimo savimi banga. Pasipuoškite, kad parodytumėte savo stiprybę – ypač jei tai jums nebūdinga.

Svarstyklės

Meilėje tobulų nėra, taigi jei šią savaitę pamatysite, kad draugas daro klaidą – ar bent jums tai atrodo klaida – geriau prikąskite liežuvį. Jis tiesiog bus apakęs iš laimės dėl savo naujų santykių.Šią savaitę pagalvokite apie savo pačių meilės reikalus. Jei esate vieniši, džiaugsitės laiku sau kaip niekada anksčiau – ir kas galėjo pagalvoti, kad vieniems išeiti papietauti gali būti taip smagu? Jei turite porą, seksis bendrauti kur kas geriau nei anksčiau. Taigi liaukitės nustatinėti tabu temas – dabar tinkamas laikas atvirumui.

Skorpionas

Kartais būti perfekcionistu sunku. Tikėkitės, kad jūsų kantrybė ir preciziškumas savaitės pradžioje patirs išbandymų, kai neplanuotų įvykių bei neprognozuojamų žmonių griūtis sugriaus visus jūsų planus. Tiesiog giliai įkvėpkite ir pamėginkite būti lankstus. Ne kiekvienam pasiseka taip logiškai galvoti, kaip jums. Laimei, savaitės viduryje seksis kur kas labiau – viską sudėliosite į savo vietas, širdyje – taip pat! Meilės reikalai dabar nusipelno ypatingo dėmesio, ir būsite maloniai nustebinti, kaip lengvai daiktai ir žmonės atsiduria jiems skirtose vietose. Savaitgalį linksminkitės ir nebūkite drovūs.

Šaulys

Norisi rizikuoti ir šokti į gilų vandenį? Geriau dusyk pagalvokite, savaitei prasidėjus. Būkite budrūs, jei nenorite, kad jus išnaudotų kiti. Savaitės viduryje užimsite lyderio poziciją. Kitiems labai reikės jūsų patarimų ir paramos. Labai atidžiai rinkite žodžius, nebūkite pernelyg kritiški – kiti žmonės gali klaidingai suprasti jūsų subtilią išmintį. Savaitgalį atlyginkite sau linksmybėmis – suruoškite grandiozinę vakarienę, suburkite draugus nueikite į kokį renginį.

Ožiaragis

Patenkinkite savo intelektualinį smalsumą. Jūsų protui paskutiniu metu labai trūksta dėmesio (gal per daug linksminotės ir užsimiršote?), ir nėra tinkamesnio laiko nei dabar suteikti protui darbo. Galbūt nukeliaukite į muziejų ar pasižiūrėkite intelektualų filmą (abu šie užsiėmimai, beje, nesunkiai suderinami su pasimatymais). Savaitės viduryje bus svarbūs įsipareigojimai, taigi būkite gera dukra ar geras sūnus. Savaitgalis skirtas meilei, ir sužinosite, kad jaudinotės visiškai be reikalo – kažkas tikrai tiesiog nyksta be jūsų.

Vandenis

Jei šią savaitę dabartinis elgesys nesuveiks, pats laikas į meilę pasižiūrėti kūrybiškai. Ar kada galvojote čia panaudoti savo kūrybiškumą? Parašykite meilės laišką. Nupieškite paveikslą. Savo jausmus atskleiskite visai kitame kontekste, ir tas ypatingasis žmogus bus sujaudintas jūsų pastangų – pasijus laimingas, kad esate jo gyvenime. Savaitės pabaigoje romantiška šeimos meilės istorija pažadins nostalgiškus jausmus senamadiškai meilei. Tokia nuotaika truks visą savaitgalį.

Žuvys

Savaitė prasidės gana vangiai (ypač darbe), niūrus pirmadienis užleis vietą nė kiek ne mažiau blogam antradieniui. Gali kilti nesutarimų, ir jums būtina neįsitraukti į ginčą. Nesijaudinkite – jūsų agresyvus užtikrintumas šią savaitę jums dar pasitarnaus, kai prašviesės debesys. Savaitės viduryje imsitės drąsių žygių ir kovosite už visuotinę gerovę bei taiką. Tikėkitės, kad kiti bus tuo tikrai sužavėti. Kasdien jūsų reputacija vis kils ir kils. Savaitgalį nesulėtinkite tempo. Lai šis jumyse užsivedęs varikliukas veda jus į priekį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją