Su tokia problema susidūrė pati mažiausia ir vyriausia kolektyvo atstovė – 76 metų Natalija Pugačiova. Būtent ją ėmė gėdyti vyras Afanasijus – važinėja į repeticijas, dainas dainuoja, o namus visiškai apleido.

Todėl N. Pugačiova nustojo lankyti repeticijas. Jos kolegė 73 metų Galina Koneva tvirtina, kad Afanasijus įpratęs, jog žmona visą laiką būna šalia.

„Nepagalvokite apie jį nieko blogo. Paprasčiausia jis nuobodžiauja. Natalija visą gyvenimą šalia jo buvo, keturis vaikus išauklėjo, o dabar – išvažiavo, ūkį paliko, o dabar dar ir repetuoti reikia. Štai ir iškėlė Afanasijus jai sąlygą: arba dabar namie pasėdėsi, arba visai niekur nevažiuosi! O kaip gi ji nevažiuos? To negali būti. Tai ir sėdi kol kas namuose su mylimu seneliu“, - pasakojo G. Koneva.

Kolektyvui „Buranovskyje babuški“ priklauso aštuonios moterys. Pati jauniausia iš jų – 43 metų Olga Tuktariova, kuri yra ir grupės meno vadovė. Čia taip pat dainuoja 74 metų Jekaterina Šklejeva, jos bendraamžė Valentina Pjačenko, 76 metų Natalija Pugačiova, 53 metų Alevtina Begičeva, 62 metų Granja Baisarova, 71 metų Zoja Dorodova ir 73 metų Galina Koneva.

Didžiausios lažybų bendrovės „William Hill“ ir „Ladbrokes“ 2012 metų „Eurovizijos“ dainų konkurse Rusijai skiria antrą vietą. Prognozuojama, kad „Buranovskyje babushki“ nusileis tik Švedijos dainininkei Loreen, kuri pasirodys su daina „Euphoria“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)