Šeštąją "Hario Poterio" serijos knygą interneto svetainėje "amazon.co.uk" iš anksto užsisakė tūkstančiai klientų.

Apie tai, kad baigė rašyti "Harį Poterį ir negrynakraujį princą", britų rašytoja J. K. Rowling paskelbė antradienį. Knyga bus vienu metu išleista Didžiojoje Britanijoje, Jungtinėse Valstijose, Kanadoje, Australijoje, Naujojoje Zelandijoje ir Pietų Afrikos Respublikoje.

Pernai birželį išleista penktoji serijos knyga - "Haris Poteris ir Fenikso brolija" - tapo daugiausiai išankstinių užsakymų sulaukusia "Amazon" preke. Iš anksto užsakyta net 420 tūkst. šios knygos egzempliorių.

Klientai, iš anksto užsisakantys "Harį Poterį ir negrynakraujį princą", nori, kad jiems netektų stovėti eilėse kitų metų liepą.

"Tai, kad knyga jau išsiveržė į pirmąją vietą mūsų perkamiausių knygų sąraše, rodo, kaip smarkiai klientai džiaugiasi šeštąja "Hario Poterio" serijos knyga", - teigė "Amazon" darbuotojas Robinas Terrellas.

"Haris Poteris ir negrynakraujis princas" pasakos apie šeštuosius pagrindinio veikėjo mokslo metus Hogvartso burtų ir kerėjimo mokykloje. Vėliau ketinama išleisti paskutinę - septintąją "Hario Poterio" serijos knygą.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją