„Su nekantrumu laukiu debiuto Lietuvos šokių muzikos scenoje, apie kurią esu girdėjęs pačių geriausių atsiliepimų“, - sakė šventiniam pasirodymui besirengiantis Oliveris Moldanas.

Pasak svečią apšildysiančio Igno i.v., DJ'us pats susirado „Atari“ organizatorius ir pareiškė norą groti klube „Exit“. Jį, kaip vieną iš geriausių klubų Rytų Europoje, DJ’ui rekomendavo duetas „Deep Dish“ ir dažnas „Atari“ vakarėlių svečias Anthony Pappa.

„Oliveris Moldanas nusiteikęs labai entuziastingai“, - neslėpė džiaugsmo Ignas i.v.

Oliveris Moldanas yra vienas iš garsiausių Vokietijos techno ir progressive house muzikos scenos vardų, pasižyminčių novatorišku ir individualiu stiliumi. Tarptautinį pripažinimą DJ’us ir prodiuseris pelnė už gyvai ir be jokios techninės pagalbos atliktus miksus, išleistus Didžiosios Britanijos muzikos žurnalo M8 ir pirmaujančio Vokietijos klubo „Tribehouse“.

Oliveris Moldanas yra sukūręs remiksus ne tik underground grupėms - „Slam“, „Scanners“ bei Jimmy Van M, bet ir žvaigždėms „Yello“. Šokių muzikos mylėtojams žinomas ir bendras Oliverio Moldano ir Peterio Jurgenso tech house muzikos projektas „Prawler“.

Bilietas į Oliverio Moldano pasirodymą Kauno „Exit“ lankytojams kainuos 50 Lt, su „Atari“ SMS - 30 Lt, pirmasis šimtas lankytojų ir „Atari“ klubo nariai į klubą pateks už 20 Lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją