Naujamečiame vestuvių pokylyje plokšteles suks iš Vokietijos atvykstantys DJ‘ai Public ir Franksen bei Vilniaus DJ‘ų dueto „Boogaloo“ nariai Tomas Boo ir 2Fresh.

DJ Public atstovauja Vokietijos muzikos agentūrą „Stereo Deluxe“, kurios dėka neseniai „Gravity“ įspūdingą pasirodymą sugrojo grupė „Mo‘Horizons“. Didžėjus plokšteles suko daugelyje Europos klubų, o taip pat ir Vokietijos festivalyje „Rock am Ring“, kur pasirodyti garbė teko ir Lietuvos grupei „Skamp“.

Public bičiulis DJ Franksen yra Frankfurto radijo stoties „You Fm“ šokių muzikos laidos „Clubstart“ vedėjas. Šios laidos svečiais yra buvę garsūs elektroninės muzikos atlikėjai Borisas Dlugoschas, „Jazzanova“, LTJ Bukem, „Freestylers“.

Nors „Gravity“ rengiamos vetuvės - tik linksmas naujametis pokštas, svečiai kviečiami puoštis kaip į tikras prašmatnias vestuves. Klubas žada, kad čia bus gausu vestuvėms įprastų pramogų - pradedant šakočiu ir baigiant stalo komendantu.

Pirmąją Kalėdų dieną, šį šeštadienį, klube „Gravity“ organizuojamas vakarėlis „Absoliučios Kalėdos“. Jame plokštele suks Rimas „Mesijas“ Šapauskas ir buvęs klubo rezidentas DJ Pepe, kuris šiuo metu gyvena Londone. Šiam vakarėliui barmenai žada pagaminti specialius kokteilius „Juozo kraujas“ ir „Juozo pienas“. „Gravity“ poilsio zonoje „chill-out“ bus įrengta „techno prakartėlė“.