Monikos fotosesijoje vilkėti drabužiai: madingos spalvos klostuotas vintažinis sijonas, gėlėmis marginta palaidinė bei nuo rokenroliško įvaizdžio neatsiejama džinsinė liemenė. Bohemiškai minimalizmo dvasiai palaikyti buvo priderintas diržu sujuosiamas švarkelis, kimono rankovėmis bei apykakle, kuris papuoštas keletos sagių derinių puikiai įsiliejo į visumą.

Plaukų stilistas Vytas šukuosenai švelnumo suteikė lengvomis garbanomis, visažistė Giedrė vos vos nežymiai paryškino akis bei kaip ryškesnį pavasarišką akcentą parinko lūpas.

Monika
Monika
Monika
Monika
Monika
Monika

Prieš jus – nesutramdoma rock‘n‘roll chick mergina.

Modelis: Monika Kajackaitė
Šukuosena, makiažas:
Vytas Paukštė, Giedrė Marcinonytė, salonas "UFF";
Stilius ir nuotraukos: „De'Žavu vintage boutique";

O tu ar norėtum pakeisti savo stilių, makiažą, šukuoseną ir susikurti visiškai kitokį įvaizdį? Ar norėtum naująjį įamžinti meniškoje, žaismingoje, o gal ir beprotiškoje „De'Žavu vintage boutique“ fotosesijoje, kurią už drąsą gausi dovanų?! Jei taip, skaityk sąlygas ir DALYVAUK!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją