Tik nusiteik, kad šuo - panda ne žaisliukas, iš pradžių Jums gali tekti ir pakentėti, nes maži šuniukai kaip ir maži vaikai naktį gali verkti, palikinėt balutes pačiose netikėčiausiose vietose, bet vėliau suprasi, kad šis užsiaugintas gėris atperka visus galvos skausmus, kuriuos patyrei kol jis buvo mažas!

Šuo panda Tau gali garantuoti, kad Tu:

  1. Sutaupysi pinigus, kuriuos išleistum signalizacijai (nuo šiol ji saugos Tavo namus).
  2. Nebijosi likti vienas kaip pirštas, nes ji vienintelė Tavęs niekada neišduos ir neparduos net už skaniausią kauliuką.
  3. Nebepriaugsi papildomų kilogramų, nes kasdien drauge eisit pasivaikščioti ir prasimankštinti.
  4. Jei visgi priaugsi papildomų kilogramų, šuo - panda, niekada nebus Tau gyvas priekaištas ir nebadys akių savo lieknumu - juk ji irgi apvali! Be to, jai patiks kai Tu valgysi...
  5. Eidamas su savo šuniu - panda, galėsi visada aukštai iškelti nosį, ir kai žmonės klaus, kokia tai veislė, galėsi drąsiai sakyti, kad tai - vienetinė „pandos“ veislė!

Šunys - pandos, niekada nepraras savigarbos ir neprisipažins, kad... Viso labo yra tik nepaprasto grožio beglobiai šuniukai, gimę kažkur soduose, niekieno nelaukti ir nereikalingi, kuriuos vos gimusius norėta išlydėti anapilyn. Bet jiems geriau to nežinoti. Jie su viltimi žvelgia į ateitį ir ieško namų!

Šiuo metu visi šuniukai yra paskirstyti pas laikinus globėjus. Devynetuke yra keli patinėliai ir kalytės, šuniukai visi nukirmėlinti ir paskiepyti, bus vidutinio ūgio (jų mamytė iki kelių). Jie gali gyventi tiek namuose, tiek lauko voljere (kai šiek tiek paaugs), todėl nelauk geresnio laiko, jei turi galimybę priglaust geriausią draugą/ę ir kartu nugyventi visą gyvenimą, skambink gyvūnų globos organizacijai „Naminukai“ 864830077 arba 867190721!

„Nes... Be namų negerai!“