Geriausios šalies riedulininkės titulas atiteko 34 taškus surinkusiai Vilniaus HFTC puolėjai Jūratei Žvinklytei.

Antrąją-trečiąją vietas pasidalino po 26 taškus surinkusios abiejų stipriausių šalies klubų kapitonės - Rasa Čepienė (HFTC) ir Vaida Povilaitytė (Šiaulių "Gintra-Universitetas").

Toliau išsirikiavo Virginija Čaikauskienė (17), Dovilė Jakaitė (15), Aušra Janutaitė ir Aurelija Griškutė (po 14), Indrė Tavoraitė (6), Vilija Taralienė ir Evelina Raginskaitė (po 4), Sigita Vitginienė (3), Renata Matjušaitytė (2) ir vienintelė šioje kategorijoje paminėta ne HFTC ar "Gintros-Universiteto" žaidėja Eglė Lekytė (1) iš Širvintų "Intos".

Geriausia Lietuvos riedulininke iki 21 metų amžiaus išrinkta D.Jakaitė, šioje kategorijoje surinkusi 26 balus. Po jos liko Aurelija Griškutė (25) ir Vaida Povilaitytė (18). D.Jakaitei nedaug trūko, kad nugalėtų ir tarp aštuoniolikmečių riedulininkių. Šioje kategorijoje ji ir "Kelmės" vartininkė Arūnė Paulavičiūtė surinko po 19 taškų, tačiau prizas atiteko A.Paulavičiūtei, nes D.Jakaitė jau buvo apdovanota kaip vyresnių žaidėjų kategorijos nugalėtoja. Trečia vieta šioje kategorijoje atiteko Linai Simonaitytei (15 taškų).

Geriausia iki 16 metų amžiaus riedulininke išrinkta trenerės Genutės Juodienės dukra Jūratė Juodytė. Ji surinko 33 balus ir aplenkė Rūtą Jankauskaitę (19) bei Audronę Selevaitę (12).

Geriausiu Lietuvos 2004 metų riedulininku pripažintas "Panevėžio" lyderis Valentinas Jankevičius, surinkęs 22 taškus. Po jo liko kitas panevėžietis Audrius Galinauskas (14) ir Jaroslavas Suchockis (13) iš Vilniaus "Žuvėdros-Tauro".

J.Suchockis atsigriebė geriausių iki 21 metų amžiaus žaidėjų kategorijoje: jis su 15 taškų aplenkė Igorį Panfilovą (15) ir Artūrą Zaleckį (8).

Geriausio metų trenerio titulas atiteko "Gintros-Universiteto" strategui Vaidotui Vaičeliūnui. Jis surinko 44 taškus ir aplenkė Genutė Juodienę (41) iš Šiaulių "Klevo" bei Redą Zubavičienę (34) iš "Kelmės".

Geriausio metų teisėjo rinkimuose niekas neprilygo širvintiškiui Romui Chmeliauskui (61 taškas), aplenkusiam vilniečius Virginiją Čaikauskienę (36) ir Mindaugą Navicką (29).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją