Neįvardijamų šaltinių teigimu, „Audi“ pasiruošusi už „Ducati“ sumokėti 250-300 mln. eurų, iš kurių apie 200 mln. eurų būtų skirta skoloms likviduoti, rašo carmagazine.co.uk. Pranešama, kad „Audi“ turi pirmumo teisę apsispręsti dėl šio sandorio iki balandžio vidurio.

Jeigu „Ducati“ pereitų į vokiečių rankas, ši markė prisijungtų prie „Volkswagen“ koncerno, valdančio įvairius automobilių ir sunkvežimių gamintojus.

„Volkswagen“ grupės pirmininkas Ferdinandas Piechas jau buvo susidomėjęs „Ducati“ 2008 m. balandį, tačiau tąkart vokiečiai pralaimėjo „Investindustrial“ kompanijai.

„Volkswagen“ grupės vadovas Martinas Winterkornas, pirmadienį paklaustas apie galimybes įsigyti „Ducati“, lakoniškai atsakė, kad „jis žvalgosi rinkoje potencialių pirkinių“.

„Ducati“ per metus pagamina apie 40 tūkst. motociklų, tačiau pastaruoju metu kompanija susidūrė su finansiniais sunkumais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją