Renginio pradžioje pasirodė pernai metais Graikijai „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovavęs Loucas Yiorkas, kuris atliko savo dainą „Watch My Dance“. Nacionalinės atrankos finale buvo atliktos keturios dainos: dainininkė Dora sudainavo „Baby I'm Yours“, grupė „Cassiopeia“ atliko „Killer Bee“, „Velvet Fire“ pristatė kūrinį „No Parking“ ir paskutinė pasirodė Eleftheria Eleftheriou.

Nacionalinę atranką laimėjusią dainą „Aphrodisiac“ sukūrė Dimitris Stassos, Mikaela Stenströmas and Dajana Lööf.

Graikijos nacionaliniame „Eurovizijos“ konkurso atrankos finale pasirodė keli Azerbaidžane savo šalims atstovausiantys atlikėjai. Tai Ivi Adamou iš Kipro, Sofia Marinova iš Bulgarijos ir Anggun iš Prancūzijos.

Renginyje taip pat dainavo du nauji talentingi atlikėjai Giorgos Sabanis ir Christos P iš „Universal Music“. Vaizdo sveikinimus atsiuntė ir kitų šalių atrankas laimėję atlikėjai: Nina Zilli iš Italijos, Gatiana iš Ukrainos ir Željko Joksimovićus iš Serbijos.

Graikijos atstovė Eleftheria Eleftheriou pasirodys pirmajame pusfinalyje, kuris vyks gegužės 22 dieną.

Graikės pasirodymas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją