Žvakė stiklinėje taurėje, apsupta baziliko lapų vainiko bei įvairiaspalvės paprikos papuoš ir pagyvins stalą.

Mažos paprastos stiklinaitės su žvakutėmis papuoštos kvepiančiais prieskoninių žalumynų vainikėliais. Jiems galima panaudoti viską, ką turite virtuvėje: rozmariną, lauro lapus, baziliką ir netgi petražolės bei krapų lapelius. Žolelių švelnumą pabrėš balta servetėlė.

Ši stilinga aranžiruotė tiks tiems, kas mėgsta originalumą. Sudėkite nedideliais kuokšteliais šviežias žoleles, mažas eškėtuogių ar šaltalankio šakeles ir suriškite puslankiu, tarsi pintumėte vainiką. Šie originalūs kūrinėliai nepaprastai papuoš stalą.

Vestuviniam stalui ar tiesiog romantiškai vakarienei dviems puikiai tiks švelnus rožių aromatas. Taigi, paimkite keletą rožių ir sukomponuokite jas su kvepiančiais čiobreliais bei mėtos šakelėmis.

Itališkų patiekalų mėgėjams siūlome pasidaryti stalo kompozicijas iš artišokų, alyvuogių ir česnakų galvučių. Servetėles papuoškite kvepiančių žalumynų kuokšteliais. Antrame stalo plane pastatykite mažą alyvmedžio medelį – jis primins Jums saulėtąją Italiją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją