Gamintojai pabrėžia, kad „Lodgy“ bus erdvus automobilis, skirtas šeimos reikmėms. Pirkėjai galės užsisakyti penkiavietę arba septynvietę versijas. Vienatūrio ilgis sieks 4,5 m, plotis – 1,75 m. Septynvietės versijos bagažinė bus 207 l (kai visos sėdynės išlankstytos), penkiavietės – 827 l, o palikus tik priekines sėdynes bagažo skyrius išaugs iki 2617 l. Gamintojai žada, kad salone įrengtų įvairių daiktadėžių bendra talpa bus 30 l.

Maroke gaminamo „Dacia Lodgy“ variklių gamoje bus du benzininiai (1.6 MPI 105 AG ir naujasis „Renault-Nissan“ aljanso agregatas 1.2 TCE 115 AG) bei du dyzeliniai (1.5 dCi 90 ir dCi 110) pasirinkimai.

„Dacia“ teigimu, „Lodgy“ pavadinimas kilęs iš angliško žodžio „lodge“ (liet. namelis, būdelė), ir tai esą atspindi svarbiausias šio vienatūrio charakteristikas – patogiai sutalpinti šeimą ir jos bagažą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)