„Chevrolet“ įgyvendina programą, kurios tikslas į ateities automobilių kūrimo procesą įtraukti jaunus žmones. Vienu iš šio dialogo pavyzdžių galima laikyti ir pirmąkart Europoje numatomus demonstruoti koncepcinius modelius „Code 130R“ ir „Tru 140S“, kurie jau anksčiau buvo pristatyti sausį Detroito parodos lankytojams.

Variklį su turbokompresoriumi turintis „Code 130R“ yra galiniais ratais varomas keturvietis kupė, o priekiniais ratais varomas „Tru 140S“ priskirtinas „egzotiškų, bet įperkamų“ kupė kategorijai. Abiejų automobilių salonas sukurtas taip, kad būtų galima prijungti įvairius mobiliuosius įrenginius, o savininkai turėtų galimybę suasmeninti savo automobilius. Dauguma ateities automobilininkų nurodė šią savybę kaip ypač svarbią.

Parodoje dalyvausiantys prototipų autoriai – britų dizaineriai Nicholas Davidas ir Joe Bakeris iš „General Motors“ Šiaurės Holivudo dizaino centro – išsamiai pristatys savo sukurtus automobilius, papasakos apie jų kūrimo procesą, stilių ir funkcionalumą, kurių automobilyje pageidavo dauguma apklaustų naujų automobilių pirkėjų.

Žadama, kad parodos metu „Chevrolet“ stende jaunimas turės galimybę pasisakyti, ko jie pageidautų iš savo naujo automobilio, kokios funkcijas ar prisijungimo būdai turėtų būti diegiami naujuose modeliuose.

Nauja „Chevrolet MyLink“ informacinė sistema

Ženevoje gamintojai taip pat pristatys „Chevrolet MyLink“ – naują elektroninės ir pramogų įrangos sistemą, kuri leidžia integruoti mobiliuosius įrenginius į automobilį.

„Chevrolet MyLink“ esmė – septynių colių įstrižainės spalvotas, liesti jautrus ekranas, kurio pagalba bus galima valdyti USB, „Aux-in“ ar „Bluetooth“ sąsajomis prijungtus išmaniuosius telefonus.

Šios sistemos pagalba galima klausytis muzikos saugomos išmaniajame telefone, patogiai valdyti įrenginį, įskaitant ir galimybę komandas duoti balsu. Šią galimybę jau turi kai kuriuose „Chevrolet“ automobiliuose montuojama „Bluetooth“ technologijos pagrindu veikianti belaidė laisvųjų rankų sistema. Naujosios technologijos įrenginiai „Cruze“ ir „Aveo“ automobiliuose bus pradėti montuoti jau šią vasarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją