Daugiausiai „Už“ surinkęs ir po įprasto balsavimo į finalą nepatekęs atlikėjas ar grupė turėjo šansą patekti į nacionalinį finalą. Sėkmė nusišypsojo daugiausiai „Už“ (iš į finalą nepatekusiųjų po įprasto balsavimo)surinkusiai Floridoje, JAV gyvenančiai lietuvaitei Gretai Šmidt. Ji šiemet pristatė kūrinį "The one".

“Mes jai siūlome dalyvauti finale, nors pats su Greta dar nekalbėjau. Jeigu ji norės, dalyvaus. Didžiausią teigiamų įvertinimų balansą turintis ir po įprasto balsavimo į finalą nepatekęs atlikėjas „Balsuok“ programėlės dėka nusiunčiamas į finalą“, - DELFI sakė vyriausiasis Lietuvos televizijos prodiuseris Audrius Giržadas.

Iš įprasto balsavimo metu nepatekusių į finalą atlikėjų Gretai skirtų teigiamų ir neigiamų balsų balansas buvo geriausias - 164 252 balsai (ji sulaukė 326 061 "Už" ir 161 809 "Prieš").

Iš visų keturiuose pusfinaliuose pasirodžiusių atlikėjų didžiausią nemokamos programėlės "Balsuok!" vartotojų palaikymą gavo popscenos naujokas Beissoul su daina "Why" - 275 258 balsai (413 320 "Už" ir 138 062 "Prieš"). Antroje vietoje - Donny Montell, arba Donatas Montvydas, atlikęs kūrinį "Love is blind". Jo "Už" ir "Prieš" balansas - 249 895 (336 948 "Už" ir 87 053 "Prieš"). Abu atlikėjai į finalą pateko įprasto balsavimo metu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją