Kadangi šios savaitės tema buvo sportas ir laisvalaikis, iššūkis vyko sporto klube. Burtai lėmė, kad raudonųjų komandą kovoje dėl išlikimo atstovavo DELFI konkurso nugalėtoja Vilija Zimnicka, o mėlynųjų komandą – prie iššūkių jau spėjęs priprasti aktorius Eimutis Kvoščiauskas.

Vilija ir Eimutis varžėsi bėgimo takeliuose, kurių greitis buvo didinamas po kiekvieno neteisingo komandos atsakymo.

Likę raudonųjų komandos nariai Juozas Liesis ir Ingrida Martinkėnaitė šįkart iššūkiui buvo pasiruošę geriau. Jie atsakė beveik į visus projekto mokytojos ir ,,Anglų Kalbos Studijos” vadovės Aurelijos Ignotaitės klausimus. Tuo tarpu mėlynųjų komandos nariams – Redita Dominaitytei ir Andriui Butkui – sekėsi gerokai sunkiau. Silpnų anglų kalbos žinių rezultatas – visiškai nuvargęs ir suplukęs Eimutis Kvoščiauskas, itin greitu tempu bėgęs ant takelio kone pusvalandį, ir projektą palikusi jų komandos narė Redita.

Iki projekto pabaigos ir didžiojo finalo liko vos dvi savaitės. Kovą dėl pagrindinio projekto prizo – 10 000 Lt vertės anglų kalbos kursų – toliau tęsia renginių vedėjas Juozas Liesis, aktorius Eimutis Kvoščiauskas, profesionalus šokėjas Andrius Butkus, dainininkė, grupės ,,69 danguje” atlikėja ir vadybininkė Ingrida Martinkėnaitė bei visai neseniai prie projekto prisijungusi DELFI konkurso nugalėtoja Vilija Zimnicka.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)