R. Ščiogolevaitė DELFI tvirtino, jog šiais metais pernelyg nesidomi „Eurovizijos“ konkursu. „Žinau vos keletą atlikėjų, kurie šiemet dalyvauja konkurse. Įdėmiai nežiūriu šių metų „Eurovizijos“ atrankų, nes ir laiko nėra, ir kai joje nedalyvauji - nelabai įdomu“, - kalbėjo R. Ščiogolevaitė.

Paprašius R. Ščiogolevaitės pakomentuoti situaciją, ką ši mano apie šių metų „Eurovizijos“ atrankas, kuriose dalyvauja vos vienas kitas pripažintas Lietuvos atlikėjas ir daug jaunų bei daugeliui nežinomų atlikėjų, dainininkė nebuvo kategoriška.

„Kodėl taip yra, galime tik spėlioti. Nuomonių yra įvairių. Mano nuomone, jauni atlikėjai veržiasi į „Eurovizijos“ sceną ir tai yra elementaru. Čia jiems yra puiki praktika, šansas patekti į eterį ir išgarsėti, o kad neateina daugiau žinomi ir solidesni bei daugiau patyrę atlikėjai - kiti niuansai“, - svarstė R. Ščiogolevaitė.

Į klausimą, ar Rūta nemano, jog „Eurovizijos“ atrankose šiais metais nedalyvauja daugiau žinomų atlikėjų, nes nemato prasmės ir bijo nusivylimų, dainininkė atsakė atvirai: „Jeigu renginys būtų prestižinis, tai galbūt solidesni atlikėjai galėtų dalyvauti ne vien dėl pergalės, bent jau aš taip įsivaizduoju, o dabar taip nėra“, - kritišką nuomonę pateikė R. Ščiogolevaitė. Anot moters, prestižiniais renginiais Lietuvoje galima pavadinti, pavyzdžiui, naujų TV sezonų atidarymus, bet tikrai ne „Euroviziją“.

Pasiteiravus dainininkės, ko jos manymu dar trūksta „Eurovizijos“ konkursui, kad jis panašėtų į prestižinį renginį, R. Ščiogolevaitė susilaikė nuo gilesnių apmąstymų. „Nenoriu ir neturiu kompetencijos apie tai kalbėti. Tai nėra mano darbas. Tiesa, yra daug dalykų, kurie akivaizdūs visiems ir apie juos garsiai man šaukti nereikia. Nebūsiu ta, kuri moralizuos ar išvedžios teorijas, kas turėtų pasikeisti „Eurovizijoje“, - kalbėjo dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją