Trečiadienio vakarą buvo pelnyti tik du įvarčiai.

Nykiai Marselyje vykusi dvikova tarp vietos „Marseille“ ir „Inter“ futbolininkų ilgai tęsėsi be įvarčių. Visgi per jau teisėjo pridėtą laiką, 93 min., Andre Ayew po kampinio galva pasiuntė kamuolį į Julio Cesaro ginamus vartus ir dramtiškai išplėšė pergalę 1:0 (0:0).

Panašiai klostėsi ir susitikimas Šveicarijoje, kur bene didžiausia šio UEFA Čempionų lygos sezono išsišokėlė „Basel“ komanda savo aikštėje minimaliu rezultatu 1:0 (0:0) įveikė „Bayern“ vyrus.

Vienintelį įvartį 86 min. iš arti įmušė Valentinas Stockeris. Beje, pirmame kėlinyje šveicarai taip pat buvo labai arti įvarčio - jie net du kartus drebino varžovų vartų konstrukcijas.

Tokiu būdu prieš atsakomąsias rungtynes „Marseille“ ir „Basel“ žaidėjai atsidūrė kur kas geresnėje padėtyje nei jų varžovai.

Rungtynių rezultatai:

„Marseille“ 1 - 0 „Inter“
90' [1 - 0] Andre Ayew

„Basel“ 1 - 0 „Bayern“
86' [1 - 0] Valentin Stocker.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją