„Esu šokiruota! Ruslanos dėmesys Vilniaus rajono Kaštoninio choro pasirodymui yra svarus mūsų darbo įrodymas, nors komisija ir pažėrė kritikos strėlių. Jau nekantrauju, kada drauge pradėsime darbus!“, – savo džiugesio neslėpė Katažina.

Projekto vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė nėra linkusi atskleisti detalių apie pokalbį su Ruslanos vadybininkais, tačiau patvirtina, kad su jais jau užmegztas kontaktas. „Taip, su mumis susisiekę Ruslanos vadybininkai užsiminė, kad garsią dainininkę sužavėjo praėjusį sekmadienį ‚Chorų karuose‘ Katažinos ir jos vadovaujamo Vilniaus rajono Kaštoninio choro itin ekspresyvus pasirodymas. Šiuo metu deramės dėl galimo bendradarbiavimo, tačiau daugiau detalių komentuoti nenorėčiau“, – apie garsios dainininkės iniciatyvą bendradarbiauti su „Chorų karų“ kalbėjo N. Kavaliauskienė.

Lietuvoje ne kartą koncertavusi ir 2004-aisiais „Eurovizijos“ dainų konkurse pergalę išplėšusi ukrainietė yra gerai žinoma Lietuvoje. Jos albumai puikiai perkami visoje Europoje – Ruslana iš viso yra pardavusi daugiau nei pusę milijono įrašų. Po pergalės „Eurovizijoje“ Ruslana atsiėmė du apdovanojimus – auksinį diską už tai, kad singlas Wild Dances net vienuolika savaičių iš eilės buvo perkamiausias visoje Belgijoje bei prestižinį World Music Awards apdovanojimą.

Ruslana jau seniai tituluojama gerumo ambasadore ir dalyvauja daugybėje paramos ir labdaros koncertų bei projektų visoje Europoje.

Projekto „Chorų karai“ kūrėjai sakė neabejojantys, kad garsios dainininkės pasirodymas projekte sulauktų milžiniško TV3 žiūrovų susidomėjimo, tačiau teigė kartu su Ruslana dar ieškosią bendrų sprendimų ne tik jos pasirodymui, o ir visai laidos temai. Šiuo metu Italijoje viešinti dainininkė yra intensyviai užimta, o jos koncertų grafikas jau ilgam suplanuotas į priekį.

Nors temos „Chorų karų“ laidoms yra ruošiamos iš anksto, N. Kavaliauskienė patikino, jog dėl tokios garsios dainininkės galima kiek pakoreguoti planus. „Dar neaišku, ar ji atvyks į Lietuvą. Tačiau gyvenam skaitmeniniame amžiuje, tad ieškome Ruslanai galimybių dalyvauti ‚Chorų karuose‘“, – pokalbį užbaigė vykdomoji prodiuserė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją