„Manau, kad šiandien labai stipriai atrodė „McLaren“. Apie kitus kol kas anksti ką nors pasakyti. Kol kas dar nemačiau visų rato įveikimo laikų, tik porą kartų žvilgtelėjau į Lewiso (Hamiltono – red. past.) šiandien važiuotas ilgas atkarpas – jos man pasirodė gana įdomiai“, – kalbėjo S. Vettelis, antradienį Barselonoje pasiekęs geriausią rato įveikimo laiką.

„Nuoširdžiai kalbant, kitų automobilių trasoje kol kas beveik nemačiau. Akivaizdu, kad galiu spręsti apie savo automobilį, su juo viskas gerai, tačiau nežinau, ar to pakaks, ar ne“, – taip savo galimybes apginti titulą vertino vokietis.

„Manau, kad „McLaren“ atrodo gana konkurencingi. Manau, kad jie dar net nevažiavo vieno greito rato, tačiau atliko ilgų važiavimų ir panašiai. Jie atrodė visai konkurencingi, todėl manau, kad jie bus stiprūs nuo pačios sezono pradžios“.

„Manau, kad Cherese visai nustebino „Lotus“, tačiau ar jie sugebės tai išlaikyti, ar ne, aš nežinau. Šiandien jie važiavo nedaug“, - taip apie komandą, praleisiančią likusią antrosios sesijos Barselonoje dalį, atsiliepė lenktynininkas.

„Ferrari“ šiuo metu yra šiek tiek paslaptinga. Niekas nežino, ar jie tikrai stiprūs, ar tikrai silpni“.

„Nežinau, ką kiti žmonės galvoja apie mus, tad turime palaukti ir pažiūrėti“, – pridūrė jis.