L. Jamesas per susitikimą vidutiniškai rinkdavo po 27,8 taško, atkovodavo po 8,3 ir perimdavo po 2 kamuolius bei atlikdavo po 5,8 rezultatyvaus perdavimo, o jo atstovaujama Floridos valstijos ekipa iškovojo 4 pergales.

K. Durantas per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 32 taškus sugriebdavo po 8 kamuolius bei padėjo ekipai iškovoti 3 pergales iš 4 galimų.

Primename, jog mače su Denverio „Nuggets“ krepšininkais K. Durantas pelnė net 51 tašką ir pasiekė asmeninį rezultatyvumo rekordą.

Praėjusią savaitę NBA savaitės laureatais tapo Jeremy Linas (Niujorko „Knicks“) ir Russellas Westbrookas („Thunder“). Šie abu žaidėjai į naudingiausių savaitės krepšininkų vardą pretendavo ir šįkart.

Į geriausių NBA lygos Rytų ir Vakarų konferencijų aštuntos savaitės žaidėjų titulus pretendavo Rodney Stuckey (Detroito „Pistons“), Dwyane'as Wade'as („Heat“), Kevinas Love'as (Minesotos „Timberwolves“), Trevoras Ariza (Naujojo Orleano „Hornets“), Serge'as Ibaka („Thunder“), Dwightas Howardas (Orlando „Magic“) ir Tony Parkeris (San Antonijaus „Spurs“).

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją