BBC skelbia, kad D. Haye'us įtariamas sunkiu kūno sužalojimu ir, jei bus pripažinta jo kaltė, jam gali būti skirti mažiausiai šeši mėnesiai kalėjimo.

Miuncheno oro uoste sulaikytas D. Chisorai kaltinimai kol kas nepateikti, bet didžiausia jam gresianti bausmė - net penkeri metai kalėjimo.

Be to, Didžiosios Britanijos bokso kontrolės taryba (BBBC) jau pradėjo šio incidento tyrimą ir neatmeta, kad D. Chisora ir D. Haye'ų iš bokso gali būti diskvalifikuoti visam gyvenimui.

Primename, kad boksininkai susimušė po Vitalijaus Kličko ir D. Chisoros dvikovos surengtoje spaudos konferencijoje. D. Haye'us joje dalyvavo kaip vienos televizijos žurnalistas ir provokavo D. Chisora. Šis neišlaikė įtampos ir, pakilęs nuo stalo, nuskubėjo prie D. Haye'aus, tada ir kilo grumtynės.

Incidente dalyvavo ir D. Haye'aus treneris Adamas Boothas, kuriam buvo praskelta galva. Nukentėjo ir žurnalistai - griuvo kelios filmavimo kameros, kliuvo ir kitai technikai.

Primename, kad kovoje dėl WBC sunkaus svorio profesionalų pasaulio čempiono vardo 40-metis ukrainietis Vitalijus Kličko po 12 raundų vienbalsiu teisėjų sprendimu įveikė 28-erių metų britą D. Chisorą ir apgynė titulą.

Ukrainiečiui pergalę skyrė visi trys teisėjai - 118:110, 118:110 ir 119:111.

Beje, D. Chisora dar prieš dvikovą pasirodė ne iš pačios geriausios pusės: per boksininkų pristatymą jis spjovė burnoje laikytą vandenį tiesiai V. Kličko broliui Vladimirui į veidą, o penktadienį vykusio kovotojų svėrimo metu D. Chisora smogė delnu į skruostą V. Kličko ir už tai buvo nubaustas 50 tūkst. JAV dolerių bauda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)