Merginų duetas “VIG Roses” – vienas iš jų. Praėjusių metų nacionalinės atrankos į “Euroviziją” finalininkės Akvilė Matukaitė ir Giedrė Girnytė šiais metais nusiteikusios rimtai kovai ir pergalei. Pernai sulaukusios komisijos pagyrimo už profesionalumą ir gebėjimą dainuoti unisonu, šį kartą merginos dar ryžtingesnės.

“Mes puikiai suprantame, kad Lietuvą nustebinti bus sunku, o ką kalbėti apie kitas Europos šalis, kurios mačiusios ir girdėjusios dar daugiau. Visgi tikim, jog lietuviai pasirinks teisingai. Visi galime žiūrėti, tačiau reikia įdėti šiek tiek pastangų norint pamatyti, taip pat ir klausant – išgirsti. Manome, jog mūsų daina nebus lengvai ir greitai valgomas produktas, ne to mes ir siekiame. Ši daina reikalauja itin daug vidinės energijos ir puikios balso būklės. Tai – pretenzinga daina,” - teigia merginos.

Kalbant apie vizualų vaizdą scenoje, merginos išlieka šmaikščios: “Ką nustebins scenoje kompoziciją atliekantys šokėjai? O štai merginos, dainuojančios kaukiančių vilkų apsuptyje, atrodytų tikrai efektingai”. Deja, žiūrovai šio reginio neišvys, nes, konkurso organizatorių teigimu, kiltų grėsmė aplinkinių saugumui.

Paklaustos, kas pasikeitė po puikaus pasirodymo prieš metus vykusiose “Eurovizijos” atrankoje merginos džiaugiasi: “Svarbiausi dalykai liko nepasikeitę. Toliau kremtame mokslus, dirbame su teisingais ir protingais žmonėmis ir vis dar siekiame savo tikslų. O metai šie prabėgo kaip niekad greitai, aktyviai koncertavome, krovėmės žinių bagažą, dalyvavome bendruose projektuose su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru, įrašėme savo pirmąjį lietuvišką singlą”.

Dainą “Come Back Home”, kurią “VIG Roses” pristatys klausytojams jau šį šeštadienį trečiojo pusfinalio metu, sukūrė kompozitorius Arūnas Rakšnys, žodžių autorė – Giedrė Girnytė. Artėjant lemtingai laidai, merginos jaučiasi ramiai ir užtikrintai, nes patarimais ir moraliniu palaikymu rūpinasi duetą prodiusuojantis roko dainininkas Povilas Meškėla.

VIG Roses – “Come Back Home”:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją