8 – 10 porcijų

Produktai:

100 gramų miltų,
100 gamų ir vienas šaukštas cukraus,
4 kiaušiniai,
2 šaukštai kakavos miltelių,
1 arbatinis šaukštelis tarkuotos citrinos žievelės,
4 bananai,
250 ml 35 proc. riebumo grietinėlės,
pusės citrinos sulčių,
100 gramų juodojo šokolado.

Kaip gaminti:

1. Išplakite kiaušinius su 100 gramų cukraus ir tarkuota citrinos žievele. Suberkite miltus, kakavos miltelius, gerai išmaišykite. Išliekite tešlą kepimo skardą, ištiestą kepimo popieriumi ir išteptą sviestu. Kepkite 8 minutes 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje. Išimkite karštą paplotį ant virtuvinio rankšluosčio. Apibarstykite 1 šaukštu cukraus, susukite ir palikite atvėsti.

2. Šokoladą sulaužykite smulkiais gabalėliais. Iki putų išplakite grietinėlę. Bananus su citrinos sultimis trintuvu sutrinkite iki vientisos masės. Sumaišykite su grietinėle ir šokolado gabalėliais.

3. Išvyniokite susuktą kepinį, ant viršaus užtepkite įdarą ir vėl susukite. Galima apibarstyti tarkuotu šokoladu.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)