Reikės:

¼ kopūsto gūžės,
50 g džiovintų grybų,
stiklinė virtų pupelių,
aliejaus kepimui,
sojos padažo, petražolių ir svogūnų laiškų, druskos ir pipirų – pagal skonį.

Džiovintus grybus užpilkite karštu vandeniu ir palikite porai valandų arba nakčiai išbrinkti. Išmirkusius išgriebkite, smulkiai supjaustykite ir apkepinkite aliejuje.

Kopūstą supjaustykite juostelėmis ir suberkite į keptuvę su grybais, pabarstykite žalumynais.

Pagardinkite kopūstus sojos padažu ir norimais prieskoniais, druska, įpilkite maždaug 1/3 stiklinės vandens ir uždengę dangčiu, retkarčiais pamaišant, troškinkite, kol kopūstai suminkštės.

Į troškintus kopūstus suberkite virtas pupeles be skysčio. Sumažinkite ugnį ir dar patroškinkite 15 min.

Paruoštą troškinį sudėkite į dubenį ir papuoškite žalumynais.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją