¼ kopūsto gūžės,
50 g džiovintų grybų,
stiklinė virtų pupelių,
aliejaus kepimui,
sojos padažo, petražolių ir svogūnų laiškų, druskos ir pipirų – pagal skonį.
Džiovintus grybus užpilkite karštu vandeniu ir palikite porai valandų arba nakčiai išbrinkti. Išmirkusius išgriebkite, smulkiai supjaustykite ir apkepinkite aliejuje.
Kopūstą supjaustykite juostelėmis ir suberkite į keptuvę su grybais, pabarstykite žalumynais.
Pagardinkite kopūstus sojos padažu ir norimais prieskoniais, druska, įpilkite maždaug 1/3 stiklinės vandens ir uždengę dangčiu, retkarčiais pamaišant, troškinkite, kol kopūstai suminkštės.
Į troškintus kopūstus suberkite virtas pupeles be skysčio. Sumažinkite ugnį ir dar patroškinkite 15 min.
Paruoštą troškinį sudėkite į dubenį ir papuoškite žalumynais.
Skanaus!