Pusfinalio starte geriausiai pasirodė Ą. Eidukas, pirmavęs iki trečio rato pradžios, antrą ir trečią vietas dalinosi L. Stanevičius bei J. Jonušis.

Trečiame lenktynių rate Ą. Eidukas užleido lyderio poziciją L. Stanevičiui, o į antrą vietą šoktelėjo J. Jonušis. Atitrūkę nuo persekiotojo L. Stanevičius su J. Jonušiu penketą kartų keitėsi lyderio pozicija ir tik paskutiniuose ratuose J. Jonušiui pavyko atsiplėšti nuo L. Stanevičiaus ir finišuoti pirmoje vietoje.

Varžybų išvakarėse savo dešimtąjį gimtadienį atšventęs „BMW Formulės Mini“ prizininkas J. Jonušis iškovojo pirmą pergalę Lietuvos kartingo žiemos taurės varžybose.

Likus paskutinėms lenktynėms, kurios vyks ateinantį savaitgalį (vasario 18-19 d.) Vilniaus Plytinės kartodrome, bendroje taurės įskaitoje su 95 taškais pirmauja L. Stanevičius. Antrą vietą užima J. Jonušis (81 tšk.), o trečioje - Ą. Eidukas (49 tšk.).

Lietuvos kartingo žiemos taurės etapo Šiauliuose prizininkai (D.Sabonytės nuotr.)
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją