Tyrėjai nustatė, kad jei vyras staiga pradeda miegamajame demonstruoti „naujus triukus“, tampa itin romantiškas ar tiesiog atneša pusryčius į lovą, dviem trečdaliams moterų kyla įtarimų.

Žmonos ir draugės ima įtarinėti ir tuomet, jei vyras joms padovanoja papuošalų ar seksualių apatinių. Apklausa, kurioje dalyvavo 2000 žmonių, atskleidė, kad daugybė moterų sunerimsta ir tuomet, jei vyras pasisiūlo padėti tvarkytis namuose!

Žinoma, mes tuo tikrai nesiskundžiame. Trečdalis moterų netgi prisipažino, kad jei jų partneris būtų rūpestingesnis ir atidesnis, jos užsimerktų prieš nedidelius jo nuklydimus.

Kaip rašoma dailymail.co.uk, vyrai ir moterys skirtingai suvokia romantiškus gestus. Vyrai mano, kad meiliai elgdamiesi ir apipildami mylimąją dovanomis jie rodo dėmesį, bet moterims kyla kitokių minčių. Šiais laikais reta moteris sulaukia pusryčių į lovą, todėl daugelis jų, pajutusios padidėjusį dėmesį, spusteli panikos mygtuką ir įtaria blogiausia.

Anot tyrėjų, net mažiausi vyro elgesio pokyčiai gali sukelti įtarimų ir nerimą, bet labai įdomu tai, kad daug moterų sutiktų ignoruoti savo įtarimus, jei tik jų partneris būtų dėmesingesnis. Kai kurioms moterims svarbiau, kad jų partneris būtų romantiškas ir atidus, o ne ištikimas.

Tyrimas parodė, kad gavusios dovanų saldainių, daugelis moterų suklustų, o 1 iš 6 teigė, kad praeityje jų partneriai yra bandę dovanomis išpirkti savo kaltę.

Penktadalis moterų būtų įsitikinusios, kad jų vyras yra užmezgęs rimtą romaną, o daugelis pamanytų, kad jis kažką slepia ar bando nukreipti jų dėmesį.

Du trečdaliai moterų bandytų patvirtinti arba paneigti kilusius įtarimus. Daugiau nei trečdalis dailiosios lyties atstovių prisipažino, kad kuo meiliau partneris elgėsi, tuo dažniau jos tikrindavo jo telefoną ar „Facebook“.

Tuo tarpu vyrai mielai pasimėgautų dėmesiu be jokių įtarinėjimų. Jie prisipažino, kad sunerimtų tada, jei moteris pradėtų rodyti mažiau dėmesio ir imtų slapukauti.

Vyrams kiltų įtarimų ir tuomet, jei partnerė pradėtų labiau rūpintis savo išvaizda, vilkėti seksualius apatinius ir mažiau rūpintis buitimi.

Knygos apie santykius „Himglish and Femalese“ autorė Jean Hannah Edelstein teigė: „Moterims tradiciniai „romantiški“ gestai asocijuojasi su ankstyvąja santykių faze (piršlybomis), kai jų partneris bando jas įtikinti įsipareigoti. Moterys yra linkusios manyti, kad kai partneriai įsipareigoja, šie gestai praranda funkciją. Be to, jos atpranta nuo didelio dėmesio, todėl tikisi blogiausio".

"Jei partnerio elgesys kelia nerimą, išreikškite savo susirūpinimą nekonfrontaciniais būdais ir nedarykite skubotų išvadų“, - pataria J.H. Edelstein.

Labiausiai žmonos ima nerimauti, kai jų vyrai...

...TOP 20:

1. dovanoja papuošalų;
2. demonstruoja naujus triukus sekso metu;
3. tampa emocingesni;
4. dovanoja gėlių;
5. dovanoja saldainių ir šokolado;
6. tampa atidesni;
7. joms perka seksualius apatinius;
8. užsako romantišką savaitgalį dviems;
9. perka joms daugiau daiktų;
10. padeda namų ruošoje;
11. ima sakyti, kad labai myli;
12. atneša pusryčius į lovą;
13. sako daugiau komplimentų;
14. rašo daugiau sms žinučių;
15. ima dažniau šeimininkauti virtuvėje;
16. dažniau skambina;
17. labiau klauso;
18. dažniau prausiasi ar mirksta vonioje;
19. apleidžia TV pultelį;
20. dažniau apkabina.

Koks vyro elgesys jums sukelia įtarimų, kad brangiausiasis gali būtų užmezgęs romaną?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)