„Mitsubishi“ pabrėžia, kad naujasis modelis atspindės pasikeitusią šios markės dizaino ir techninių sprendimų filosofiją. Tai bus visiškai naujas, pagal naują „Mitsubishi“ vidutinės klasės platformą sukurtas automobilis. Žadama, kad visureigis pasižymės sumažinta aplinkos tarša (mažiau nei 130 g/km), moderniomis saugumo sistemomis, patogumu.

Kaip teigiama koncerno pranešime, miesto visureigio dydis liks beveik nepakitęs, o jo išvaizda atitiks filosofiją „Tvirtas-Saugus-Paprastas“.

Europos pirkėjams pirmiausia bus pasiūlytos modifikacijos su dviem varikliais – 2.0 l darbinio tūrio benzininiu MIVEC ir 2.2 l dyzeliniu MIVEC Clean Diesel. Priklausomai nuo modifikacijos, automobilyje galės būti montuojama degalus taupanti Stop&Go sistema bei nauja 6 laipsnių automatinė pavarų dėžė.

Vasarą naujasis „Outlander“ debiutuos Rusijos rinkoje. Rudenį bus pradėta prekyba visoje Europoje.
Taip pat planuojama hibridinė modifikacija su integruotu elektros varikliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją