Tačiau visų žiūrovų dėmesį gali prikaustyti repo žvaigždė Eminemas, kuris per apdovanojimų ceremoniją atliks savo naują singlą "Just Lose It". Sklando gandai, kad jis į sceną gali perkelti šios dainos vaizdo klipą, kuriame yra užuominų į Michaelui Jacksonui pateiktus kaltinimus vaiko tvirkinimu.

Šiame vaizdo klipe Eminemas sėdi ant lovos krašto, o už jo nugaros šokinėja maži berniukai. Kitame epizode, parodijuojant M.Jacksonui atliktas plastines operacijas, nukrinta reperio noris.

"Tai išraiškos laisvė. Spėju, kad kelti prieštaringas reakcijas apsimoka, kas žino?", - paklaustas apie šiuos gandus atsakė šių metų apdovanojimų ceremonijos vedėjas, hiphopo atlikėjas Xzibitas.

Tačiau muzikantas ir MTV šou "Pimp My Ride" vedėjas atsisakė išduoti renginio paslaptis.

"Neketinu iš maišo paleisti nė vienos katės. Tai būtų kvaila", - sakė jis.

Dėmesio centre atsidurs "OutKast" albumas "Speakerboxxx/The Love Below", kuriam priklauso megahitas "Hey Ya!" ir kuris sekmadienį šiam duetui pelnė tris Amerikos muzikos apdovanojimus.

Usherio albumas "Confessions", kuris šiais metais yra geriausiai perkamas muzikos rinkinys, taip pat gali papildyti atlikėjo prizų kolekciją, kai buvo nominuotas geriausio albumo ir ritmenbliuzo ketegorijose.

Amerikos dainininkės Beyonce Knowles ir Britney Spears, taip pat škotų roko grupė "Franz Ferdinand" yra gavusios po tris nominacijas.

"Tai atspindys to, kas vyksta Europoje ... Šis renginys pats savaime skleidžia kūrybišką dvasią", - pažymėjo "MTV Networks Europe" prezidentas Brentas Hansenas.

500 bilietų MTV padovanojo "rėksniams". Juos televizija išrinko per specialiai surengtą atranką, kurios tikslas buvo "nustatyti ekstravertiškus ir egocentriškus žmones, mėgstančius rėkti ir tiesiog smagiai leisti laiką".

Ceremonija, kurioje dalyvaus daug žvaigždžių, vyks Romos užmiestyje esančiame hipodrome ir bus transliuojama maždaug vienam milijardui žiūrovų.

"Nedažnai pasitaiko galimybė koncertuoti milijonams žmonių visame pasaulyje, - per repeticiją sakė "Franz Ferdinand" lyderis Alexas Kapranosas. - Reikia tuo pasimėgauti".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją