Pirmajame plėtros etape ketinama įsisavinti 27 šio sklypo hektarus. Čia 2013 metais pradės veikti aliuminio liejykla, presavimo cechas ir kėbulo elementų gamybos linijų konvejeriai.

Ingolštate įsikūrusioje gamykloje „Audi“ gamintojai kasmet išleidžia vis daugiau skirtingų modelių. Jei 2005 metais čia buvo gaminami tik „Audi A4“ sedanas, „Audi A4 Avant“ universalas, „Audi A3“ ir „Audi A3 Sportback“, tai pernai šį sąrašą papildė „Audi A5 Coupe“, „A5 Sportback“, „Audi A4 quattro“ ir „Audi Q5“. Dėl šios priežasties labai išaugo gamybos plotų ir pajėgumų poreikis, nepaisant kasmet didėjančio gamybos efektyvumo.

Todėl „Audi“ vadovybė ir nusprendė įsigyti naują gamybinės paskirties sklypą.

Teigiama, kad Miunchsmiunsterio pramonės parkas – ideali vieta naujajai „Audi“ gamybos bazei. Jis yra netoli Ingolštato, be to čia išvystyta infrastruktūra.

Sklypo Miunchmiunsteryje įsisavinimo darbai prasidės dar šiemet, o pirmuosius gamybos procesus čia numatyta pradėti 2013 m. antrajame pusmetyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją