„Kruoja“ aktyviau pradėjo susitikimą ir jau trečiąją minutę galėjo pasižymėti, tačiau atakos smaigalyje žaidęs jaunasis Sergėjus Lendelis pataikė į virpstą. „Tauras“ pirmoje mačo pusėje darė kur kas daugiau techninio broko, o varžovai tauragiškiams primetė savo žaidimo stilių ir ilgą laiką vertė žaisti be kamuolio.

Matomai tai „Taurą“ ir išmušė iš vėžių – vien Vadimas Antipovas pirmame kėlinyje galėjo pasižymėti du kartus. Iki pertraukos į vartus pavojingai smūgiavo ir Donatas Petrauskas bei K.Matsionas, tačiau nuginkluoti „Tauro“ vartininko niekam taip ir nepavyko.

Situacija pasikeitė po pertraukos – 55-ąją minutę po kampinio kilo sumaištis „Tauro“ baudos aikštelėje, o galingu smūgiu iš arti „Kruoją“ į priekį išvedė K.Matsionas (1:0).

„Tauras” atsakė keliomis pavojingomis standartinėmis situacijomis, tačiau Mantas Galdikas į žaidimą rimčiau įsitraukė tik kelis kartus.

70-ąją minutę vienas prieš vartininką iššokęs G.Slavickas padvigubino „Kruojos“ pranašumą, o 85-ąją minutę gražų tašką smūgiu į devyniukę baudos aikštelėje padėjo po keitimo aikštėje pasirodęs E.Veliulis. Mačas taip ir baigėsi – 3:0.

„Tauras” 0:3 (0:0) „Kruoja“

Įvarčiai: K.Matsionas 55’, G.Slavickas 70’, E.Veliulis 85’

„Kruojai“ šiame susitikime atstovavo: M.Galdikas, V.Pocevičius, D.Strockis, I.Zelmikas, A.Skroblas, K.Matsionas, D.Petrauskas, V.Antipovas, L.Savastas, G.Slavickas, S.Lendelis.

Po keitimo aikštėje pasirodė: E.Veliulis, R.Kisliakovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją