Pergalingą įvartį paskutinę rungtynių minutę žalgiriečiams keliant kampinį pelnė Luka Peričius. Kamuolį tarsi ant lėkštutės jam perdavė Mario Grgurovičius.

VMFD „Žalgiris“ komanda visas rungtynes turėjo iniciatyvą, bet palaužti 2011 metų Latvijos čempionato bronzos medalininkų gynybos niekaip nepavykdavo. Pirmame kėlinyje kelias progas nuginkluoti svečių vartininką turėjo VMFD „Žalgiris“ komandoje debiutavęs legionierius iš Škotijos Calumas Elliotas. „Daugavos“ vartininko budrumą tikrino ir Pavelas Komolas, Vaidas Šilėnas, Andrejus Nagumanovas.

Antrajame kėlinyje puikiai į žaidimą įsijungė Nerijus Astrauskas, bet ir jam pritruko tikslumo.

„Rungtynes laimėjome, bet komandos žaidimu dar nesu visiškai patenkintas, - po draugiškų rungtynių sakė VMFD „Žalgiris“ komandos vyriausiasis treneris Damiras Petravičius. - Antrajame kėlinyje žaidėme vangiai. Komanda po ilgosios pertraukos į aikštę išbėgo kiek atsipalaidavusi, nesusikoncentravusi. Žaidėjai atrodė praradę energiją, todėl rungtynių tempas sulėtėjo“.

Vilniečių strategui komandos žaidimas patiko tik epizodiškai. „Norėčiau matyti komandą greitai bėgančią visas rungtynes, o ne vieną ar kitą atkarpą. Kaip ir minėjau anksčiau, su kiekvienomis rungtynėmis turėtume žaisti vis geriau ir geriau. Pirmadienį vėl kibsime į darbą ir tobulinsime savo žaidimą“, - sakė D.Petravičius.

VMFD „Žalgiris“ futbolininkai sekmadienį ilsėsis, pirmadienį ir antradienį jau turės po dvi treniruotes, o trečiadienį pasidalinę į dvi komandas sužais tarpusavyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją