I. Jis jums iš tiesų labai patinka. Taip žavitės juo, kad esate pasirengusi jam atverti savo širdį ir...

1. Prisipažinti, kad svajojate išgarsėti.

2. Papasakoti apie savo ateities planus.

3. Pasidalinti prisiminimais apie vaikystę.

Teisingas atsakymas – 3

Kodėl reikia elgtis būtent taip? Po Vėžio ženklu gimusiam vyrui patinka istorijos, vienaip ar kitaip susijusios su praeitimi, nes jam vaikystė yra labai svarbus gyvenimo tarpsnis — pagrindas, ant kurio statoma dabartis. Jeigu jūs jam atskleisite savo vaikystės prisiminimus, jis turėtų ne tik atidžiai išklausyti, bet ir papasakoti kažką apie savo ankstyvuosius gyvenimo metus. Būtent taip ir atsiranda artumo jausmas.

II. Jam vis stipriau skauda galvą. Ko imsitės?

1. Patarsite išgerti vaistų nuo galvos skausmo.

2. Žiūrėsite, kad jis išgertų vaistus ir pasisiūlysite padaryti galvos masažą.

3. Paliksite jį ramybėje, kad galėtų pailsėti.

Teisingas atsakymas – 2

Kodėl reikia elgtis būtent taip? Vėžiams vyrams patinka motinos vaidmenį atliekančios moterys, kurios nepaliauja jais rūpintis. Jeigu toks vyras susirgo, lepinkite jį ir nepalikite vieno – priešingu atveju jis pradės savęs gailėti ir pasiners į melancholiją.

III. Kaip žinia, Vėžiams būdinga nuotaikų kaita. Šiandieną jūsų Vėžys taip pat nėra gerai nusiteikęs – niurna ir kaprizijasi. Jūs...

1. Įjungiate komediją, kad jis prasiblaškytų.

2. Klausiate jo, kas nutiko.

3. Iš pradžių jį apsikabinate, o paskui ištariate: „Man regis, tu kažkodėl nuliūdai“.

Teisingas atsakymas – 3

Kodėl reikia elgtis būtent taip? Daugumai po šiuo Zodiako ženklu gimusių žmonių būdingas padidėjęs nerimo jausmas. Tokiomis akimirkomis jiems sudėtinga atsakyti į klausimą „kas yra?“. Todėl tokiu atveju geriausia griebtis kinestetikos – liesdama jį perduosite savo ramybę. Taip atsiranda pasitikėjimas.

IV. Ko iš žemiau išvardytų veiksmų niekada nereikia daryti bendraujant su Vėžiu?

1. Prisipažinti meilėje po pirmojo bučinio.

2. Pasakoti, kaip stipriai mylite savo mamą.

3. Prisipažinti, kad jūsų nežavi kūdikiai.

Teisingas atsakymas – 3

Kodėl reikia elgtis būtent taip? Jau po pirmojo bučinio drąsiai galite prisipažinti meilėje – sentimentalusis Vėžys neturėtų to išsigąsti. Galima su juo pasikalbėti ir apie mamą – po šiuo ženklu gimusiems žmonėms šeima yra tikrai svarbi. Tik niekada jam nesakykite, kad nemylite vaikų. Tai sukels jo panieką. Motiniškų instinktų neturinti moteris vargu ar pajėgs užkariauti po šiuo Zodiako ženklu gimusio vyro širdį.

V. Kad jis visiems laikams taptų jūsų, jūs...

1. Apmokate kelionės dviem į Niujorką išlaidas.

2. Šnibždate į ausį, kad jį sapnavote – sapne vaikštinėjote abu mėnesienoje.

3. Šokate jam striptizą.

Teisingas atsakymas – 2

Kodėl reikia elgtis būtent taip? Vėžys – vienas romantiškiausių Zodiako ženklų, be to, jį valdo Mėnulis. Jeigu jis jau lydi jus sapnuose, tai ir dieną neturėtų atsisakyti jūsų kompanijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)