Į Vilnių buvęs Škotijos jaunimo rinktinių atstovas persikėlė kaip laisvasis agentas ir pasirašė dvejų metų sutartį. Prieš tai C. Elliotas abipusiu sutarimu nutraukė dar pusmetį turėjusį galioti kontraktą su „Hearts“ ekipa. DELFI žiniomis, Edinburgo klubas puolėjui buvo skolingas kelių mėnesių atlyginimą, bet pats C. Elliotas penktadienį teigė, jog visi įsiskolinimai – jau likviduoti.

„Kodėl nutariau palikti Škotiją? Kartais futbolininkams prisireikia „šviežių“ išbandymų, naujo trenerio ir naujos patirties tam, kad jie galėtų toliau tobulėti.

Pažįstu žmones, kurie norėjo mane matyti Vilniuje, mano agentas jais taip pat pasitiki, taigi, pasiūlymas buvo per daug geras, kad jo atsisakyčiau. Bandysiu padėti „Žalgirio“ komandai šiemet laimėti Lietuvos pirmenybes”, – kalbėjo žaidėjas, kuriam važiuoti į Lietuvą patarė ir „Hearts“ bei Lietuvos rinktinės gynėjas Marius Žaliūkas.

2010-2011 metų sezone C. Elliotas per 21 mačą „Hearts“ gretose pelnė 4 įvarčius ir atliko tris rezultatyvius perdavimus. Praėjusį lapkritį išnuomotas „Dundee“ komandai jis per 6 mačus įvarčių neįmušė. Iš viso per savo karjerą „Hearts“ ekipoje škotas sužaidė 124 mačus ir pasižymėjo 16 kartų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją