Šį sezoną dėl retos plaučių ligos nerungtyniavęs M. Petravičius iš pradžių nesėkmingai baigė patekti į Stambulo „Bešiktaš“ (Turkija) klubą, o vėliau į Mariupolio „Azovmaš“ (Ukraina) ekipą, kurią treniruoja Gintaras Krapikas.

Pastaruosius dvejus Lietuvos krepšininkas žaidė Milano „Armani Jeans“ komandos gretose.

„M. Petravičius - solidus krepšininkas, Lietuvos rinktinės vidurio puolėjas. Kartu su juo teko dirbti „Lietuvos ryte“, kai 2009 metais iškovojom Europos taurę. Tai profesionalas, turintis visas būtiniausias savybes, charakterio bruožus bei įgūdžius. Jis yra sąžiningas, noriai besitreniruojantis ir kietai žaidžiantis krepšininkas. Mes peržiūrėjome daug pretendentų, tačiau Marijonas tapo optimaliausiu variantu. Jo sveikatos būklė jau normali - ligos bei traumos jau praeityje“,- Rusijos klubo svetainė internete cituoja R. Kurtinaitį.

Per savo karjerą M. Petravičius taip pat rungtyniavo „Šilutės“ (1997-1998), Veisenfelso „Mitteldeutcher“ (2003-2004) ekipoje Vokietijoje, Ostendės „Telindus“ (2004-2005) komandoje Belgijoje ir Ventspilio "Ventspils" (2005-2006) klube Latvijoje.

„Lietuvos ryto“ gretose M. Petravičius rungtyniavo 2006-2009 metais.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją