Kaune posėdžiausiantis LFF vykdomasis komitetas galės rinktis iš keturių kandidatūrų - lietuvių V. Ivanausko ir Liudo Rumbučio, vengro Csaba Laszlo bei bulgaro Georgis Vasilevas.

„Jei atvirai, aš esu už lietuvį – Valdą Ivanauską. Jis yra griežtas ir užsispyręs. Patys puikiai žinote, koks jis buvo žaidėjas, ir jo plačiai žinomas vardas gali duoti daug pliusų. Turėdamas tiek daug patirties jis turėtų gerai suprasti dabartinius žaidėjus, kaip treneris jis irgi nebijos pasakyti savo griežto žodžio.

Bet pasirinktas gali būti ir C. Laszlo, kuris įpūstų naujų vėjų, ir L. Rumbutis, kurį pažįstų kaip labai gerą žmogų“, – paprašytas įvardinti savo favoritą, sakė V. Stankevičius.

Paskyrus naują nacionalinės komandos strategą, permainų greičiausiai bus ir kitų amžiaus grupių rinktinių trenerių štabuose. Futbolo kuluaruose anksčiau kalbėta, kad jaunimo (iki 21 metų) ekipos vyriausiojo trenerio pareigas iš V. Stankevičiaus gali perimti buvęs suaugusiųjų rinktinės vairininkas Raimondas Žutautas.

Pats V. Stankevičius teigė norintis ir toliau treniruoti jaunimo komandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją