- Gal galite pasidalinti mintimis apie būsimą susitikimą su Kauno „Žalgiriu“?

- Tai bus mūsų pirmosios rungtynės TOP-16 etape. Manau, kad tai yra laikas, kai visos komandos nori atrodyti kuo geriau. Mūsų komanda nėra išimtis, tikiu, kad „Žalgiris“ nori to paties. Šiuo metu kauniečiai atrodo puikiai, jie laimėjo kelias svarbias rungtynes iš eilės. Manau, jie atrado savo žaidimą, todėl mums Kaune bus tikrai sunku.

- Kaip manote, kas nulems rungtynių rezultatą Kaune?

- Rezultato niekada nenulemia vienas dalykas. Pagrindinis dalykas krepšinyje yra komandos patirtis ir jos sugebėjimas pasiruošti svarbioms rungtynėms. Turiu omenyje tiek dvasinį, tiek psichologinį nusiteikimą. Kiekvienos rungtynės turi savo liniją, todėl nuolat reikia sekti jų eigą. Kad ir kas nutiktų, žinau, kad tai bus puikios rungtynės.

- Nemažai žinote apie Lietuvos krepšinį. Ar šios žinios pagelbės šiose rungtynėse?

- Žinių apie Lietuvos krepšinį tikrai turiu.. Likimas man kažkada padovanojo dovaną – darbą su Kęstučiu Kemzūra, esu treniravęs tokius lietuvius, kaip Robertas Javtokas ir Šarūnas Jasikevičius, Ramūnas Šiškauskas. Džiaugiuosi, kad teko su jais dirbti, bet ar tai man padės ketvirtadienį? Nesu tuo tikras.

- Daugelis komandų dabar nesugeba sustabdyti „Žalgirio“ lyderio Sonny Weemso.

- Jis tikrai puikiai tvarkosi pirmus metus Europoje. Žinote, ne visada taip nutinka. Dažniausiai prireikia kur kas daugiau laiko, kad žaidėjas gerai pasijaustų Europos aikštėse, bet jis puikiai padirbėjo. Manau, „Žalgiris“ džiaugiasi tuo, o mes turėsime gerai pasistengti norėdami jį sustabdyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją