Nugalėtojasį priekį vedė 21 tašką pelniusi ir 7 kamuolius atkovojusi Laura Svarytė, Jolanta Marmienė prie pergalės prisidėjo 17 taškų.

„Sūduvos“ komandoje Tatjana Melnikova pelnė net 27 taškus (10/14 dvitaškiai, 2/4 tritaškiai), tačiau sulaukė per mažai komandos draugių pagalbos. Po 8 taškus įmetė Monika Aleksaitė ir Liudmila Malceva.

Įdomu tai, jog aukščiausioje Lietuvos moterų krepšinio lygoje šios dvi komandos žengia koja kojon ir yra turnyro lentelės kaimynės. „LKKA Aistės“ (5 pergalės ir 10 pralaimėjimų) yra šeštoje, o „Sūduva“ (4-11) septintoje vietose.

„LKKA-Aistės“ pateko į LKF taurės turnyro IV-ą etapą, kuriame dėl dviejų kelialapių į finalo ketvertą kovos su kitų dviejų III etapo porų nugalėtojomis.

Jos paaiškės sausio 24-ą ir 25-ą dienomis per Kauno rajono „Sirenų“ ir Utenos „Utenos“ bei Vilniaus „Kibirkšties-Tichės-IKI“ ir Šiaulių „Rūtos“ dvikovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją