Klientas, kuris su šiomis 205/55 R16 dydžio padangomis pasiekė įspūdingą 98 000 km ridą, kasdien nuvažiuodavo bent 230 kilometrų į darbą ir atgal namo.

„Mus visus labai nustebino šio į mūsų servisą atkeliavusio padangų komplekto istorija, – teigė įmonės „Polar Rengas“ atstovas Toni Jääskö. – Šiame pasaulio kampelyje nestebina per vienus metus pasiekta didesnė nei 100 000 kilometrų rida, bet paprastai tokie klientai bent vieną kartą per šį laikotarpį atvyksta pasikeisti padangų. Šis klientas neatvyko keisti padangų todėl, kad jos nebuvo susidėvėjusios.“

Šias Šiaurės šalių žiemai skirtas nedygliuotas padangas dažniausiai renkasi Suomijos, Švedijos, Norvegijos, Baltijos šalių, Rusijos, Baltarusijos ir Ukrainos vairuotojai, dažnai susiduriantys su sudėtingais atšiaurios žiemos iššūkiais.

„Noriu pabrėžti, kad mes nerekomenduojame važinėti žieminėmis padangomis vasarą, nes šiltojo laikotarpio sąlygoms reikia visiškai kitokių padangų, – teigė Magnusas Lord-Arenanderis iš „Goodyear“. - Kita vertus, tokios retos ir ypatingos istorijos visada maloniai nuteikia ir rodo, kad mūsų padangos dažnai viršija lūkesčius. Šiuo atveju mus ypač nustebino išskirtinė rida.“

Padangų vaidmuo gyvenant ir važinėjant Šiaurės Europoje yra labai svarbus, nes žiemos temperatūra šiame regione nukrenta net iki -40 laipsnių.

„98 000 kilometrų yra įspūdinga vieno padangų komplekto rida, – pridūrė Magnus Lord Arenander iš „Goodyear“. - Be to, pardavėjas mums prasitarė, kad šiuo padangų komplektu dar buvo galima nuvažiuoti kažkiek kilometrų.“

Visi norintys pamatyti vieną iš tų padangų kviečiami užsukti į Rovaniemi mieste (Suomija) įsikūrusią „Polar Rengas“ parduotuvę, kurioje padangai skirta nuolatinė garbės vieta. Gamintojai jau spėjo atidžiau ištirti šias padangas ir pasisėmė patirties sužinoję keletą esminių tyrimo rezultatų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)