Netgi tikėtina, kad išaiškės ir keletas neigiamų jūsų santykių detalių, tačiau jei pažadėsite vienas kitam keistis, ši savaitė padės pagrindą stipriai ir ilgametei draugystei. Vienišiai turėtų imtis iniciatyvos santykiuose - dėmesio siekite atkakliai, bet neįkyriai- nes kitaip jus žavintis asmuo gali atitekti kitam/-ai.

Jautis

Meilės reikaluose šią savaitę būsite vangūs, jus domins visiškai kiti dalykai, todėl antroji pusė gali pasijusti vieniša ir neįvertinta. Pirmąją savaitės pusę galite nagrinėti globalias problemas, tačiau antrąją patartina skirti savo mylimajam/-ajai, ypač svarbus bus savaitgalis. Neužsibūkite namie, išlįskite iš savo kiauto ir nuveikite kartu ką nors neįprasta. Tai puikus metas ir prisipažinti meilę simpatijai. Visi parodyti šilti jausmais grįš su kaupu.

Dvyniai

Savaitės pradžioje jausitės lyg ant sparnų: jums seksis ir meilėje, ir darbe, todėl tai, ką spėsite nuveikti dabar, atneš saldžių vaisių ateityje. Tad stenkitės ištaisyti visas klaidas, pasikalbėkite su antrąja puse, ypač jei santykiai šiuo metu pašliję, išsakykite savo lūkesčius ir jums atsivers visai kita jųdviejų santykių pusė. Vienišiai turėtų susidomėjimą rodyti gudriais, bet ne banaliais būdais. Įsiklausykite, kokią viliojimo taktiką jums siūlo draugai.

Vėžys

Melancholiška nuotaika tęsis iki antradienio popietės, tad iki tol nesiimkite jokių svarbių problemų - sprendimai ateis savaitės viduryje. Tuomet aiškiai suvoksite, ko norite iš santykių ir, jei būsite ryžtingesni, pavyks tiksliai išsiaiškinti, ko nori ir ji/jis. Penktadienį būtinai pašėlkite, ištrūkite iš namų, kurie jums gyvybiškai svarbūs, tačiau neturi virsti kiautu nuo gyvenimo. Pakeitę aplinką, atrasite flirto ir naujų pažinčių džiaugsmą. Tai ypač aktualu vienišiams, kuriems žvaigždės numatė romantiškų siurprizų.

Liūtas

Laikas eina, o niekas nepaaiškėja? Šį savaitė bus svarbių sprendimų metas, kai pagaliau apsispręsite, ar norite ir kiek norite būti su antrąja puse. Prieš priimdami lemiamą sprendimą, penktadienį būtinai pasilinksminkite, nes ši gera nuotaika truks visą savaitgalį. Gali būti, kad nauja pažintis jums atvers visiškai kitokio bendravimo galimybę ir jūs arba suprasite, kad norite naujų iššūkių meilės srityje, arba suvoksite, kokį nuostabų žmogų turite šalia. Vienišiai turėtų labiau galvoti apie kitus nei apie save - tik tada jie suras savo širdžiai draugą/-ę.

Mergelė

Taisyklė: devynis kartus pamatuok, o dešimtą kirpk, ne visuomet tinka žmonių santykiams, nes visi esame skirtingi, o rutina mus gena patirti spontaniškų dalykų ir retsykiais atsiduoti gyvenimo upės tėkmei. Šią savaitę ir jums reikėtų jai pasiduoti. Suorganizuokite spontanišką pasimatymą antrajai pusei ar naujai simpatijai. Būkite drąsūs, žaismingi, nebijokite eksperimentuoti ir neskaičiuokite nepavykusių smulkmenų. Tik iš naujo atradę gyvenimo pulsą, pajusite džiaugsmą, o su juo kartu ateis ir naujos galimybės santykiuose.

Svarstyklės

Meilės horoskopas savaitei jums itin palankus, nes trauksite žmones lyg magnetas. Kerėkite, žavėkite ir žavėkitės, nesistenkite niekam įtikti, neveidmainiaukite, nes tik atskleidę tikrąjį charakterį, pritrauksite savo prigimčiai artimus žmones. Suprasite, ar žmogus, su kuriuo esate kartu, jums tinka, ar įmanoma jums būti kartu; vienišiams nusišypsos laimė sutikti įdomų žmogų, kuris galbūt ne iš karto patrauks jūsų dėmesį, bet suteikite jam šansą jus pakerėti.

Skorpionas

Gyvenimas jus džiugins, jausitės laimingi, tik kelios bendravimo smulkmenos gali išmušti iš vėžių, tad pasiruoškite nedideliems kivirčams su antrąja puse. Beje, šią savaitę derėtų jos klausyti, nes mylimojo/-osios patarimai pravers ne tik gyvenime, tačiau ir darbe. Antrąją savaitės pusę turėtumėte būti kantresni ir ramiau reaguoti į šeimynines problemas, kad emocijos nesugadintų savaitgalio, kuris, kaip žada žvaigždės, turėtų būti nepaprastai romantiškas ir audringas.

Šaulys

Nors kitiems patariate "dalykų neidealizuoti", gali būti, kad suprasite, jog taip elgėtės su artimu žmogumi. Ši savaitės bus kupina išbandymų (malonių ir ne visai) ir patikrinimų, o savaitės pabaigoje paaiškės, ar galite likti kartu amžinai, ar tik tol, kol nesieja didesnės atsakomybės. Gali kilti nostalgiškų jausmų, kuriuos padės įveikti turiningas savaitgalis. Vienišiams patariame susitelkti į save ir paanalizuoti, kokio žmogaus ieškote. Gali būti, kad jis šalia jūsų jau seniai...

Ožiaragis

Neleiskite, kad blogas oras ir šaltukas įsiskverbtų ir į jūsų santykius. Šią savaitę iniciatyvą turite perimti į savo rankas. Darykite viską, kad pradžiugintumėte mylimąjį/-ąją ir savaitgalį sulauksite pritrenkiančios staigmenos. Tikėtina, kad jūsų gerumas ir dėmesys atskleis kitą artimo žmogaus pusę, kurios dar nebuvote pažinę, nesvarbu, draugaujate šimtą metų ar tik mėnesį. Vienišiams reikėtų dažniau rodytis viešumoje, nes šansų sutikti meilę - kaip niekad daug!

Vandenis

Pirmoje savaitės pusėje vaidinsite visažinį/-ę, o tai antrajai pusei gali nepatikti. Kad nekiltų ginčų, ne tik kalbėkite, tačiau ir klausykite. Tikėtina, kad išgirsite tokių dalykų, kokių jūsų ausys dar niekuomet nėra girdėjusios. Ir jei mylimajai/-ajam suteiksite progą išsikalbėti, būsite supratingi ir nuolankūs, jūsų laukia daug nepamirštamų akimirkų. Kartais aistrą sugrąžina vien švelnūs žodžiai ir dėmesys... Vienišiams reikėtų atsipalaiduoti ir į gyvenimą nežiūrėti taip rimtai. Kartais geriausi dalykai ateina tada, kai jų visai neieškai.

Žuvys

Šią savaitė jus apims įkvėpimas visą keisti, tačiau atminkite, kad tai - jūsų noras, o ne antrosios pusės. Jei mylimasis/-oji iniciatyvos nerodys, nebandykite brukti savo idėjų, verčiau lenkite medį gudrumu. Ilgi pokalbiai prie romantiškų žvakių, savaitgalis tik dviese, erotiniai žaidimai - visa tai galėtų sustiprinti jūsų santykius, jei tik sugebėsite atsipalaiduoti ir į gyvenimą žvelgti paprasčiau. Vienišiams norėsis vienatvės ir tam bus visa savaitė. Na, o savaitgalį vertėtų kaip reikiant pašėlti - gyvenimui juk irgi turi būti suteiktas šansas jus pradžiuginti!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją