Britų kompanijos Vitabiotics Ltd. preparatas
Perfectil
- unikalus mokslinio darbo vaisius, skirtas kasdienės
odos, plaukų ir nagų priežiūros turtinimui
. Jo plati sudėtis užtikrina optimalų reikalingiausių Jūsų puikiai išvaizdai ir gerai savijautai maistingųjų medžiagų kiekį.

Perfectil sudėtyje esančios net 25-ios sudedamosios dalys efektyviai rūpinasi Jūsų grožiu ir sveikata – stabdo senėjimo procesus, skatina plaukų augimą, stiprina nagus, sumažina su metais atsiradusias raukšles, išlaiko odos drėgmę. Preparatas veikia iš vidaus patekdamas į giliausius odos sluoksnius, kur naujoms, augančioms odos ląstelėms reikia maistingųjų medžiagų.

Tik viena Perfectil kapsulė per dieną praturtina Jūsų maistingųjų medžiagų atsargas:

antioksidantais – selenu, vitaminais A, C ir E, kurie padeda Jūsų odai apsisaugoti nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio, kurį sąlygoja pramoniniai teršalai, padidėjusi saulės radiacija;

karotenoidais - tai natūralūs produktai randami vaisiuose ir daržovėse. Jie užtikrina trejopą apsauginį poveikį: veikia kaip antioksidantai ir mažina žalingą laisvųjų radikalų poveikį, taip pat suteikia „skėčio“ efektą – atspindi ir skaido UV spindulius bei neutralizuoja UV spindulių sukeltus imuninės sistemos pakitimus;

mineralais – cinku, variu ir magniu, reikalingais ląstelių regeneracijai;

cistinu, kuris yra plaukų ir odos baltymų, kolageno bei keratino, pagrindinė sudedamoji amino rūgštis;

vitaminų B kompleksu - būtinu odos, plaukų ir nagų sveikai išvaizdai, ypač derinyje su paraaminobenzoine rūgštimi;

natūraliais augaliniais varnalėšos ir ežiuolės ekstraktais tradiciškai naudojamais kompleksiniam odos gydymui.

Perfectil padės Jums džiaugtis puikia išvaizda bei savijauta bet kuriuo metų laiku!

Perfectil gali vartoti bet kokio amžiaus moterys ir vyrai neribotą laiką. Norintys gražiai atrodyti preparatą gali įsigyti visose vaistinėse be recepto.