Atnaujintas „Citroen C1“ oficialiai debiutuos sausio 10 d. Briuselio automobilių parodoje, o pardavėjų salonus pasieks kovo mėnesį. Gamintojų teigimu, per 6 metus buvo parduota daugiau nei 620 tūkst. šių automobiliukų. Atnaujinta versija nuo pirmtako skirsis LED žibintais, naujo dizaino ratlankiais, CO2 emisija bus 99 g/km, o automobilių su automatine transmisija vairuotojai pavaras galės perjungti ant vairaračio sumontuotomis svirtelėmis.

„Toyota Aygo“ pardavimai iki 2011 m. pabaigos siekė 580 tūkst. vnt. Atnaujintas modelis perėmė kitiems neseniai pristatytiems „Toyota“ modeliams būdingus dizaino akcentus ir supanašėjo su naujuoju „Toyota Yaris“. Jo ilgis padidėjo 15 mm, iki 3430 mm. Pirkėjai galės rinktis 8 kėbulo spalvas, iš kurių dvi yra naujos – oranžinė „Vibrant Metallic Orange“ ir bronzinė „Bronze Mica“.

„Peugeot 107“, „Citroen C1“ ir „Toyota Aygo“ siūlomi su benzininiu 1.0 l, 68 AG varikliu, vidutinės degalų sąnaudos yra 4,3 l/100 km.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją