Tuo metu prie jūros išsidėstę kurortai negali pasidžiaugti tokiais laimėjimais, nes be to, ką davė motulė gamta, jokio kito turistams patrauklaus objekto taip ir nesukurta, rašo „Vakarų ekspresas”.

Beje, Druskininkai jau planuoja įsirengti dar vieną uždarą areną - tik šį kartą tai bus savotiška jūros paplūdimio imitacija. Ir nors R. Malinauskas tikina nesiruošiantis nė su kuo konkuruoti, tačiau akivaizdu, kad šitaip, ko gero, bus atimtas paskutinis koziris iš miegančios pajūrio savivaldybių valdžios.

Nors Druskininkų pliažas ir jūra bus dirbtiniai, bet veiks ištisus metus. Pajūrio valdžia svarsto, kad verslininkai tiesiog skaičiuoja ir nesiryžta investuoti didžiulių lėšų į objektus tuose miestuose, kur gerokai mažėja vartotojų.

Judita Simonavičiūtė, Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorė: "Visų pirma reikėtų akcentuoti, kad Klaipėda nėra kurortas. Mes esame tik vietinio turizmo miestas, o be to - mes esame uostamiestis. Užsibrėžę per daug tikslų galime tiesiog išsiblaškyti. Tikrai nemanau, kad dabar reikėtų pradėti pilti dirbtines salas iš miesto biudžeto lėšų. Pasidaryti Paryžiumi mes nepajėgsime."

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)