33-ejų metų 198 cm ūgio M. Ginobili traumą patyrė paskutinėmis antro kėlinio sekundėmis, kuomet prasižengė prieš varžovų puolėją Anthony Tolliverį. Po pražangos argentinietis susigriebė už kairiosios rankos ir paliko aikštelę.

Krepšininkui buvo atlikta operacija, kurios metu rankos kaulas buvo sutvirtintas plokštelėmis ir varžtais. Komandos treneris Greggas Popovichius pranešė, kad komandos lyderis nerungtyniaus nuo 6 iki 8 savaičių.

Šiame sezone M. Ginobilis per 5-erias sužaistas rungtynes vidutiniškai aikštelėje praleisdavo po 24 minutes ir per tą laiką pelnydavo 17,4 taško, atkovodavo 3,8 atšokusio kamuolio ir atlikdavo po 3 rezultatyvius perdavimus.

Tuo metu rungtynėse su Čikagos „Bulls“ klubu kelio traumą patyręs Memfio „Grizzlies“ puolėjas nerungtyniaus taip pat apie du mėnesius, praneša komandos vadovai. Po atlikto magnetinio rezonanso tyrimo paaiškėjo, kad atletui atplyšo kelio raištis.

Tiesa, operacijos neprireiks. Veteranui bus skirtas specialus gydymas ir raištis bus atstatytas per maždaug dvi savaites, o reabilitacijai prireiks dar mažiausiai šešių savaičių.

30-metis Z. Randolphas 2011-2012 m. sezone per vienerias rungtynes į varžovų krepšį vidutiniškai rinko po 14,8 taško, o po krepšiais atkovojo 7,5 kamuolio.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją