Iki ketvirtojo ketvirčio pabaigos likus kiek daugiau nei minutei rezultatas buvo lygus (72:72), tačiau tuomet dvitaškį realizavo ir šeimininkus į priekį išvedė lietuvis.

Komandos apsimainė nerezultatyviomis atakomis, o tada dar sykį savo žodį tarė M. Pocius - gynėjas pataikė sudėtingą metimą su pražanga. Krepšininkas prametė baudos metimą, tačiau „Real“ atkovojo kamuolį ir žaidėjas netrukus ir vėl ėjo mesti baudų. M. Pocius pataikė antrąjį metimą, Madrido ekipa įgijo 5 taškų persvarą ir mačo nugalėtojas praktiškai nebekėlė abejonių.

Starto penkete rungtynes pradėjęs M.Pocius per beveik 23 minutes iš viso pelnė 10 taškų (3/4 dvitaškiai, 1/4 tritaškiai, 1/3 baudos). Atletas taip pat atkovojo 3 ir perėmė 1 kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą, išprovokavo 3 pražangas, sykį pažeidė taisykles bei 2 kartus suklydo.

„Real“: Jaycee Carrollas ir Ante Tomičius (8 atk. kam.) po 16, Carlsas Suarezas 11, Martynas Pocius 10 taškų.

„Regal Barcelona“: Pete Mickealas 14, Marcelinho Huertas 13 (7 rez. perd.), Boniface'as N'Dongas 13 taškų (12 atk. kam.).

Šiose rungtynėse katalonai vertėsi be Juano Carloso Navarro.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją