Lygiai 10 šeštadienių iš eilės – ryškiausi animaciniai šedevrai, o kinematografijos fanatikams – šimtai geriausių aktorių žymiausiuose kino filmuose.

Ypatingo žmonių gerumo sulaukusį „Išsipildymo akcijos 2011“ maratoną per Tris Karalius 19.10 val. perims tiesioginio eterio labdaros koncertas „Ištiesk gerumo ranką. Maistas ant ratų“, kuriame – žinomiausių dainininkų Lietuvoje duetai su vyresnės kartos muzikais ir daugybė kitų pramogų, kurioms žvaigždės susivienys vienam bendram tikslui – paremti skurdžiai Lietuvoje gyvenančius senolius.

Drakoniškas TV3 apetitas sausio 8-ąją 19.00 val. žiūrovus tikrai prikaustys prie ekranų – tiesiogiai iš Kauno „Žalgirio“ arenos – grandioziniai pirmąsyk Lietuvoje organizuojami šalies muzikinės padangės apdovanojimai – M.A.M.A.

Apdovanojimų scenoje pasirodys visas pramogų verslo žvaigždynas: Natalija Bunkė, Mia, Mantas Jankavičius, Rūta Ščiogolevaitė, „Happyendless“, Vytautas Šapranauskas, Jurgita Jurkutė, Aistė Paškevičiūtė, Agnė Armoškaitė, Marijus Berenis-Tru, Ramūnas Rudokas, Aušrys Kriščiūnas-Tynta ir daugybė kitų visiems gerai pažįstamų žvaigždžių.

Sausio 7-ąją 19.00 val. ypatingas populiariausio Lietuvoje šokių projekto „Šok su manimi“ finalas, kuriame po tris skirtingus pasirodymus surengs projekte likusios poros – Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas, Dominykas Vaitiekūnas ir Justė Žemaitytė bei Donatas Chlebinskas ir Gintarė Slausgalvienė.

Finale - ne tik šokėjų pasirodymai, bet ir daugybė kviestinių svečių bei kvapą gniaužiantis klausimas – kuri pora po keturių mėnesių bus pagaliau pripažinta metų šokėjais?

O sausio 15-ąją 19.30 val. − „Lietuvos talentų“ finalas, kuriame susitiks dešimt didžiausių Lietuvos talentų. Žiūrovų pamėgti projekto teisėjai – R. Ščiogolevaitė, Marijus Mikutavičius ir V. Šapranauskas – TV3 žiūrovams padės apsispręsti, kuris dalyvis yra verčiausias didžiojo prizo – 10 tūkst. eurų.

Nuo sausio 9-osios kiekvieną pirmadienį 17.40 val. − tiesioginė autorinė M. Mikutavičiaus laida „Pabandom iš naujo“ apie aktualias diskusijas ne tik su šalyje, bet ir su užsienyje gyvenančiais lietuviais. Televizinių serialų mėgėjams – nuo sausio 4-osios darbo dienomis naujausia, dar šiemet Meksikoje nufilmuota meilės drama „Likimo galia“ su televizijos žiūrovams gerai pažįstamais serialų veidais Deividu Zepeda ir Sandra Echeverria, kurie kvies kartu pasinerti į naujas meilės dramas ir netikėtus jos posūkius.

Desertui TV3 pateiks ryškiausių Oskarais apdovanotų animacinių šedevrų savaitgalius – jau nuo sausio 14 dienos kiekvieną šeštadienį 19.00 val. visą pasaulį užkariavę „Simpsonų filmas“, „Ratai“, animacinė trilogija „Šrekas“, „Kung fu panda“, „Princesė ir varlius“ bei „Žuviukas Nemo“.

Kinomanai televizoriaus pultelio nepaleis iš rankų visą sausį. „Suvokimas“ (Knowing) su Nicolu Cage‘u kvies pasinerti į užkoduotų skaičių paslaptis, „Šunų viešbutis“ (Hotel for dogs), kuriame – beribis vaikų gerumas mūsų keturkojams draugams, „Narnijos kronikos: princas Kaspijanas“ (The Chronicles of Narnia: Prince Caspian) įtrauks į šiuolaikinės kompiuterinės grafikos nuotykius, „Išrinktasis. Blogio imperijos iškilimas“ (The Seeker: The Dark Is Rising) pakvies drauge įveikti atsėlinantį blogį, „Šoklys“ (Jumper) leis akimirksniu patekti į bet kurį pasaulio kampelį, o žymioji trilogija „Transporteris“ (Transporter) su Jasonu Stathamu kvies patirti tikrą veiksmo įvykių laviną.

O jau sausio 22-ąją prie televizijos ekranų savo ištikimiausius žiūrovus TV3 prikaustys tikrai ilgam – kaip tik šią dieną jau trečią sezoną iš eilės sugrįš muzikinis projektas „Chorų karai“. Net šešių Lietuvos apskričių chorai su generolais Katažina Nemycko ir Deivydu Zvonkum, Edmundu Kučinsku, Giulija ir Monika, „Rondo“, „Ventukais“ ir „Kitava“ ruošia galingus pasirodymus visiems „Chorų karų“ gerbėjams.

Ir tai dar ne viskas, nes jau šiandien septintus metus TV3 kviečia apsidairyti aplinkui ir pagalvoti, galbūt kaimynystėje gyvena draugai, geri bičiuliai ar šiaip kaimynai, kurie savo tyliais, bet gerais darbais yra nusipelnę „Lietuvos garbės 2012“ titulo. „Lietuvos garbė 2012“ TV3 eteryje netrukus po Naujųjų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją