Svečių gynėjas Russellas Westbrookas per mačą nepataikė nė vieno iš 13-os metimų (0/11 dvitaškiai, 0/2 tritaškiai) iš žaidimo, o 4 taškus surinko tik realizuodamas baudas.

Vis dėlto tragiškas R. Westbrooko nepataikymas nebuvo pats prasčiausias per visą lygos istoriją - lygiai prieš 20 metų, 1991-ų gruodžio 27 dieną, Timas Hardaway'us iš „Golden State Warriors“ klubo mače išvykoje su Minesotos „Timberwolves“ ekipa prametė visus 17 savo metimų iš žaidimo (0/15 dvitaškiai, 0/2 tritaškiai, 2/2 baudos) ir nuo to laiko būtent jam priklauso šis garbės nedarantis antirekordas.

Beje, įdomus faktas, kad tiek R. Westbrooko, tiek T. Hardaway'aus netaiklių šūvių serijos nesutrukdė jų atstovaujamoms komandos laimėti - „Thunder“ šventė pergalę 98:95, o „Warriors“ laimėjo po pratęsimo 106:102 (Šarūnas Marčiulionis toje dvikovoje pelnė 16 taškų).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją